B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
- Michael Gulyj
Re: B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
To s tebou musim souhlasit, u čtyřmotoráků se těžko honí letovej projev, když se předlohy sotva vlečou. To je tak udělat to čtyři metry. Já tě chtěl jen přátelsky popíchnout.
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
jyrry píše:No počkej, Moravu tam neuvidím?
Je to v pytli, celý víkend jsem pryč.
Moravu mám sotva v základu, kdo ví, jestli bude v létě ke koukání.
Nejdřív ji chci zalétat, pak až jestli přežije bude snad pro oko
Michael Gulyj píše:... přátelsky popíchnout.
Jojo, jasný
Pokud někdy půjdu na více motorů než 2, tak asi max. 3
Ale určitě ne ty splašený nas.aný masařky
jyrry.webnode.cz
doubravka píše:... Tam nebude hola pr.el???:'(
Honzo, fakt nebude ale zato jsem dneska angažoval prsatou posádku - dvě rozverné pilotky, dvojčata
jyrry.webnode.cz
Paráda. Ale bacha, jsou to blondýny 
Nemám obav, jedna už má něco nalétáno na Spitu 
No a nakonec - když s tím zase blbě přistanu, mám se na koho vymluvit
No a nakonec - když s tím zase blbě přistanu, mám se na koho vymluvit
jyrry.webnode.cz
Dnes dorazil nový podvozeček. Je na něm ta robustnost vidět - tady je srovnání s původním...
Zítra si nechám vytočit nový díleček a vykrouhám lože podvozku aby se to tam vešlo; pomůže to i s těžištěm, hodí se dostat ho ještě trochu dopředu.
Zítra si nechám vytočit nový díleček a vykrouhám lože podvozku aby se to tam vešlo; pomůže to i s těžištěm, hodí se dostat ho ještě trochu dopředu.
jyrry.webnode.cz
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:Dnes dorazil nový podvozeček. Je na něm ta robustnost vidět - tady je srovnání s původním...
kdyz to tak vidim,tak ten kamen z toho stareho,je hodne podobny co jsem nechaval delat kamaradovi. vykres na nej jeste mam..
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
doubravka píše:... muzem porovnat...
Už se na tom pracuje - metodou oddálené fotky a přesného obkreslení
Předpokládám materiál něco jako 12 050 a vyříznout bokorys na drátku nebo NC frézka (Hermle). Tvar je na to jako dělaný
Bude ale stejně na menší éro, tak do 5kg.
jyrry.webnode.cz
-
Bomber
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:Proběhly transportní zkoušky
Trochu jsem i pojížděl na ploše ale chce to ještě drobné dodělávky jako posun těžiště dopředu a tak...
To auto máš zbytečně nevytížený
https://www.rcalbum.cz/hledat?q=martin+hynek
https://hynekmyto.rajce.idnes.cz/
https://hynekmyto.rajce.idnes.cz/
No jo, ale já to mám malý
Po chvilkách (máme návštěvu) jsem podvozek vklínil do trupu, chtělo to pár drobností se kterými jsem nepočítal ale už to je
Ještě musím doplnit udělátko proti volnému plandání lanek při zatažení, aby se nezahákly kam nemají...
Po chvilkách (máme návštěvu) jsem podvozek vklínil do trupu, chtělo to pár drobností se kterými jsem nepočítal ale už to je
Ještě musím doplnit udělátko proti volnému plandání lanek při zatažení, aby se nezahákly kam nemají...
jyrry.webnode.cz
Zatímco venku duje studený severozápaďák, pomalu pokračuji. Protizahákávací perka jsou na místě (při sklopení podvozku struny odtáhnou povolená lanka ke stěnám podvozkové šachty a nemělo by se stát že se o ně podvozek zachytí), také je zakrytý prostor serva řízení podvozku a repráček "kulometného" zvukového modulu.
Na další, tentokrát už nepříliš funkční, zato pohledový doplněk jsem si vyrobil vrtací šablonku, bez ní by to asi ani nešlo rozumně zhotovit
Na další, tentokrát už nepříliš funkční, zato pohledový doplněk jsem si vyrobil vrtací šablonku, bez ní by to asi ani nešlo rozumně zhotovit
jyrry.webnode.cz
Takhle to pak vypadá; proto jsem ten čumec předělával, tenhle je takový ... akčnější ... 
Samozřejmě jsou vyndavací a zas tam dací; tohle by nepřežilo první přepravu na letiště...
Samozřejmě jsou vyndavací a zas tam dací; tohle by nepřežilo první přepravu na letiště...
jyrry.webnode.cz
Měls pravdu...Lark píše:... bacha, jsou to blondýny ...
jyrry.webnode.cz
Aúúúú, to je strašná škoda. Co se přihodilo?