juraj.jurej píše:
A akú funkciu si použil? (Ďakujem)
Func X>0
juraj.jurej píše:
A akú funkciu si použil? (Ďakujem)
lubo1 píše:pozri na akú hodnotu sa dotazuješ....
predpokladám, že to máš v log switchoch - A<X RSSI 10dB - nepíšeš ako to máš...
RSSI ti funguje ak ti hlási RSSI low.... Musíš sa ale dotazovať na RSSI a nie RSSI+, alebo mínus a nesmieš porovnať s nulou, ale musíš dať je menšie ako a povedzme 30, alebo 10 dB - NIE NULA
EDIT
keď to nejde cez RSSI, tak by som to skúsil cez RxBt - ak odpojíš príjmač RxBt ti tiež spadne.....
Keď to nejde dverami......
zbek píše: ......
lubo1 píše:Ja som tu popisoval BUG na zpomalení + krivka...
... Ak sa dá miesto krivky funkcia - funguje to normálne. Ak sa dá krivka bez zpomalenia - funguje to normálne. Ak sa dá zpomalenie bez krivky - funguje to normálne. Ak sa dá krivka + zpomalenie robí to neplechu. Iné kombinácie som neskúšal. Dal som funkciu miesto krivky a je to OK
Život je krátky na to, aby som to neako extra riešil...
EDIT
Ten BUG je vo všetkých verziach 2.1.x..... staršie som neskúšal....
RCStudio píše:
https://github.com/opentx/opentx/issues/3481

lubo1 píše:![]()
S tou fukciou to nechodí úplne OK. Ja ho neako ukecám, aby to chodilo podľa mojich predstav, len teraz akosi nestíham ....
V tom príklade to chodí OK, ak sa vyhodí spomalenie dole, ale ja ho tam chcem....
Zpomalenie hore mu nevadí....
RCStudio píše:Viděli jste co me odpovedel Damjan?
https://github.com/opentx/opentx/issues/3481
Ze zpomaleni a prepinac nejsou zamysleny k pouziti dohromady, ze mam pouzit vyssi kanal k priprave zdroje a pak zpomalovat.
To me nepřijde uplne stastne reseni.
lubo1 píše:OK ja to vyriešim inak...
Ale pôvodne sa zpomalenie používalo vždy na spínačové funkcie...... Rozbeh motora a pod.....
Problém je pravdepodobne v tej krivke.... pravdepodobne prebehne prepočet zpomalenia poloha1/nula/poloha2... Ak je poloha1=poloha2 potom docháadza k chybe, keď prebehne presun poloha1/nula/poloha1. To je to zakmitnutie a nastane to asi vždy, ak je začiatok aj koniec dráhy buď obidva nad nulou, alebo obidva pod nulou...
...viem o tom, urobím to inak. Vďaka