Je to udělané ze šroubu 12.9 - docela fuška to rozumně ohnout...
B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
Re: B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
Je vetknutá a druhá strana přivařená. Bral jsem za to když jsem to trochu dorovnával a drží to.
jyrry.webnode.cz
Vypadá to že to začíná trochu vypadat 
Dost mně zajímala výsledná hmotnost. Takhle pohromadě to má 6900g, baterky přidají ještě 1050g. Údaj výrobce to převýšilo "jen" o kilo...
Dost mně zajímala výsledná hmotnost. Takhle pohromadě to má 6900g, baterky přidají ještě 1050g. Údaj výrobce to převýšilo "jen" o kilo...
jyrry.webnode.cz
Proběhly transportní zkoušky 
Trochu jsem i pojížděl na ploše ale chce to ještě drobné dodělávky jako posun těžiště dopředu a tak...
Trochu jsem i pojížděl na ploše ale chce to ještě drobné dodělávky jako posun těžiště dopředu a tak...
jyrry.webnode.cz
- Michael Gulyj
Takže to vypadá, že se můžu začít těšit na Křídla v boji (Rokycany) na předvedení
.
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Začnu omluvou -
Honzo, já to nevydržel a jel jsem bez tebe, fotografa dělal synek. Jel jsem na devátou a i tak to už docela foukalo.
Jinak joooo - byl tam
Těžiště sice ještě trochu vzadu ale jinak OK. První dojmy - autobus větroňovitý. Než jsem stačil dojet kniplem přes půlku plynu (přidávám docela pomalu), terénní vlna to nadzdvihla a bylo to. Let se odehrával někde mezi 1/3-1/2 plynu, plný jsem tam snad neměl, 2/3 jen při plných klapkách. V zatáčkách silně "tahá zadek po zemi" ale směrovky to spraví. Dal jsem pár okruhů a osmiček, přistání trochu (asi dost) víc na rychlosti a prakticky na té samé vlně nadskočil ale dalo se to tak nějak srovnat; ty rány ale nevydržel příďový podvozek - je to kontrukčně poonděné, slabounká stěna hliníkového kamenu kolem čepů. Buď to udělám ocelové nebo objednám ten ještě větší, do 12kg (tenhle je do 8kg, tedy na hraně).
Michale, jo, budu se snažit ho tam vzít
Pár foto, video ještě silně okrájím...
Leží tam v komoře, nožky má nahoře
aneb každá montáž křídla bude takto...
Na ploše už mu to (snad) sluší trochu víc...
A tohle je ten rozlomený kámen; kdyby byl ocelový, asi by vydržel...
Další postup - oprava/výměna předního podvozku, poladění pohonů - motory s menším kV (je 650) nebo snad čtyřčlánky, nějaké to (smysluplné) závaží do čumáku (on ten rohatý ocas je dooost robustní a těžký).
Jinak joooo - byl tam
Těžiště sice ještě trochu vzadu ale jinak OK. První dojmy - autobus větroňovitý. Než jsem stačil dojet kniplem přes půlku plynu (přidávám docela pomalu), terénní vlna to nadzdvihla a bylo to. Let se odehrával někde mezi 1/3-1/2 plynu, plný jsem tam snad neměl, 2/3 jen při plných klapkách. V zatáčkách silně "tahá zadek po zemi" ale směrovky to spraví. Dal jsem pár okruhů a osmiček, přistání trochu (asi dost) víc na rychlosti a prakticky na té samé vlně nadskočil ale dalo se to tak nějak srovnat; ty rány ale nevydržel příďový podvozek - je to kontrukčně poonděné, slabounká stěna hliníkového kamenu kolem čepů. Buď to udělám ocelové nebo objednám ten ještě větší, do 12kg (tenhle je do 8kg, tedy na hraně).
Michale, jo, budu se snažit ho tam vzít
Pár foto, video ještě silně okrájím...
Leží tam v komoře, nožky má nahoře
Na ploše už mu to (snad) sluší trochu víc...
A tohle je ten rozlomený kámen; kdyby byl ocelový, asi by vydržel...
Další postup - oprava/výměna předního podvozku, poladění pohonů - motory s menším kV (je 650) nebo snad čtyřčlánky, nějaké to (smysluplné) závaží do čumáku (on ten rohatý ocas je dooost robustní a těžký).
jyrry.webnode.cz
Tady je to video ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=46cCy7-67OY[/youtube]
Nic moc, foťák mizerný, zvuk navíc poladil vítr...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=46cCy7-67OY[/youtube]
Nic moc, foťák mizerný, zvuk navíc poladil vítr...
jyrry.webnode.cz
- Michael Gulyj
Parááááda, gratuluju. Doladit ty drobnosti, ale už teď je vidět, že to je bombový. Tak pomalu promejšlet ty čtyři motory- ne? 
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Moc pěkné, něco podobného nám tu taky létá.
www.rc-pisek.rajce.idnes.cz/
www.youtube.com/user/Hreba13/videos
www.youtube.com/user/Hreba13/videos
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:Začnu omluvou -Honzo, já to nevydržel a jel jsem bez tebe, fotografa dělal synek. Jel jsem na devátou a i tak to už docela foukalo.
v pohode,ja byl uz od pul 9 v dilne a napravoval jsem vcerejsi skody co jsme napachal s barvama.
leti ti to pekne,jen teda jsi s tim bacil... dej si tam ty letovy mody,budes spokojenej,fakt.
jo a gratulace,tesim se az to uvidim.
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
Super! Gratulace!!
Škoda že letos Rokycany nadávám

Škoda že letos Rokycany nadávám
Pánové, děkuji za gratulace, pýřím se za to přistání... 
Jo a ty synkovo komentáře (hlavně o zvuku) - ty neměl nařízené ani předem zaplacené

Jo a ty synkovo komentáře (hlavně o zvuku) - ty neměl nařízené ani předem zaplacené
jyrry.webnode.cz
HOKEJ píše:Moc pěkné, něco podobného nám tu taky létá.
Jojo, to je ten původní vzhled přímo ze stavebnice. To jsem právě nechtěl a tak jsem ten čumák předělal a dal jiné barvy, amerických (a lesklých) létá všude plno...
jyrry.webnode.cz
doubravka píše:... teda jsi s tim bacil...
No jo, no... já ještě nevěděl jak moc to můžu zpomalit aby to někam neupadlo, taky ten vítr byl nepříjemný
jyrry.webnode.cz
Jirka JR píše:... letos Rokycany nedávám![]()
No počkej, Moravu tam neuvidím?
jyrry.webnode.cz
Michael Gulyj píše:... pomalu promejšlet ty čtyři motory- ne?
Autobusy ani náhodou, už tohle byl tak trochu úlet (od stíhačů), ještě že to má (bude mít, díry jsou připravené) těch 8 kulometů
jyrry.webnode.cz