PicooZ- let dopředu
PicooZ- let dopředu
Zdravím mám problem dnes mi přišel PicooZ ale pořád nemůžu přijít na to jak s ním letět větší rychlostí dopředu , jde mi to ale jen strašně pomalu vlastně skoro vůbec jakým způsobem se to vůbec dělá ? a jak docílit toho aby to letělo dopředu co nejrychleji ?
v rizeni se nic nezmeni, jen to leti dopredu vic, nez bez niceho. lepsi je kombinace natoceni vrtulky a pridani napr. modeliny na cumak. dopredneho letu se dosahuje zatocenim doprava.
proste to dopredu litat neumi. to umi az 3kanal. ty mas 2kanal. i do stran umi 4kanal. btw: doporucuju preskocit 3 kanal a jit rovnou do 4kanalu. picozz je dobry, ale jen na chvili. zahod ho a kup neco vetsiho a lepsiho.
proste to dopredu litat neumi. to umi az 3kanal. ty mas 2kanal. i do stran umi 4kanal. btw: doporucuju preskocit 3 kanal a jit rovnou do 4kanalu. picozz je dobry, ale jen na chvili. zahod ho a kup neco vetsiho a lepsiho.
- los_carlos
Tady máš vše: http://www2.produktinfo.conrad.com/date ... winder.pdf
no ja som ierne "tunoval" PicooZ MX-1 Extreme...
nechcel sa vytrimovat a po par nervoznych hodeni o zem, vymenenej zadnej vrtulke a "vyhlodanemu" chvostu uz lieta
idem este nejake zavazie nahodit dopredu nech lieta vpred...
kolko g tam mam dat?...vrtulnik ma 7g aby letel aspom v takom 30-40 stupnovom uhle a aby to uniesol?
dik
nechcel sa vytrimovat a po par nervoznych hodeni o zem, vymenenej zadnej vrtulke a "vyhlodanemu" chvostu uz lieta
idem este nejake zavazie nahodit dopredu nech lieta vpred...
kolko g tam mam dat?...vrtulnik ma 7g aby letel aspom v takom 30-40 stupnovom uhle a aby to uniesol?
dik