DepronCup - soutěž elektrovětroňů

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
DAF
Kontaktovat uživatele:

Re: DepronCup - soutěž elektrovětroňů

#616 Příspěvek od DAF »

Každý měl svůj důvod, proč do toho "lez´" a také proč s tím skončil. Mě to bavilo, protože jsem si vyzkoušel zase něco nového, navíc jsme se touto cestou i navzájem poznali, už to nebyl anonymní nick, ale reálný ksicht. Postavil jsem vlastně tři modely, ten první a poslední je z fotek známý. Ten druhý moc ne, protože se mi moc nepovedl. Pak jsem s ním i praštil a odnesl to trup. Všechny modely, nebo možná verze, měly stejné křídlo, které bylo relativně slušné. Docela mě zaujala zrovna tvá konstrukce, tedy XPS jádro s nalaminovaným Vliesem. Bohužel k takové dokonalosti jsem nedospěl (nemám pořádnou techniku na řezání polyše a laminoval jsem jen haubny na motor letadla).
Třeba se na Ranou ještě někdy s něčím podívám a dáme řeč, případně i něco jiného, bude-li občerstvovna mít otevřenou nejen náruč, ale i dveře :wink: .
Hitec Aurora 9X
kope
Kontaktovat uživatele:

#617 Příspěvek od kope »

Já mám VDC stroj pořád v pohotovosti, takže kdybychom se domluvili, můžu vyrazit[SMILING FACE WITH SMILING EYES]. Je škoda, že tyhle naše srandazávody skončily. Už bych do budoucna asi nepáchal nový stroj, ten můj stávající je myslím konkurence schopný, ale kdyby se tahle přátelská klání obnovila, bylo by to super.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
DAF
Kontaktovat uživatele:

#618 Příspěvek od DAF »

kope píše:Já mám VDC stroj pořád v pohotovosti.... Už bych do budoucna asi nepáchal nový stroj, ten můj stávající je myslím konkurence schopný....

A možná tím to bude. Postavit konkurenceschopný stroj neni sranda. Za těch 8 ročníků jsem to viděl mnohokrát. Možná to byl jeden z důvodů, proč se zájem omezoval. Já sám jsem udělal jedno relativně slušné křídlo a k němu postupně tři trupy. Pepin postavil stroje nejméně dva, kolik Luzr ani nepočítám. Hawk měl velmi zajímavé křídlo. Ty sám jsi začínal s modelem spíše školním, než soutěžním. A takových bylo víc. Ta práce možná některé odradila. K tomu má každý z nás i jiné aktivity a domácí povinnosti. Však nás bylo nakonec asi jen 8 "skalních", kteří z různých důvodů postupně odpadali. Ale svůj speciál určitě vyhazovat nebudu a občas s ním budu poletovat.
Hitec Aurora 9X
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#619 Příspěvek od Genagen »

Za me super akce. Kdybych si vylepsovanim neznicil kridlo, tak bych lital porad. Ted nemam funkcni stroj a jsem uprostred vyroby noveho stroje. Mam motyla vylaminovaneho, vyrezy kridel a planuju stroj postavit. ale kdy se mi to povede dodelat...
DAF
Kontaktovat uživatele:

#620 Příspěvek od DAF »

Což o to, stroj mám stále letuschopný. Jen nás je v současné době tak akorát na bednu, a tím myslí tu pro vítěze, ne, že jsme na bednu (teda to jsme také, ale jinak :lol: ). Abu zmizel v nenávratnu, ani nevím kdy a jak, Boss8 také -měl důležitější věci (chápu), Luzr se loni ještě ozval, ale pak také ticho po pěšině. Hawkovi 62 se nechtělo jezdit moc daleko. No a těch pár, co přišli na jeden dva závody a pak nic, to ani nedokážu spočítat. Nevadí, pokud stroj dobastlíš, není problém ho vzít na jaře na letiště a skočit si jen tak pro zábavu.
Hitec Aurora 9X
Abu
Kontaktovat uživatele:

#621 Příspěvek od Abu »

Cau panove. Vim ze jsem tu strasne dlouho nebyl a s mym modelarenim je to ted taky dost ostudne, ale ! Tento vikend ma byt krasne, neco letuschopneho snad doma najdu (Etalona), nepujdete nahodou nekdo v nedeli 3.4. litat nekde v okoli Prahy, ze bych se pridal. Nechce se mi postavat na poli samotnemu....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#622 Příspěvek od Genagen »

Pokud nebude moc foukat - tak bych klido vyrazil na sedlec.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#623 Příspěvek od Abu »

Skvele. Mel by foukat JV 2-3m/s, to by melo byt vpohode. Mam nabito, tak rano napis jak to vidis a kdyztak dorazim na Sedlec, doufam ze me tam mistni jako hosta snesou.

Druha varianta (kdyby nebyl Sedlec) jsou Divcaky, ty mam bliz.
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#624 Příspěvek od Genagen »

Take nabijim. jinak ja urcite az nekdy po obede. napisu sem zitra dopoledne - ktratkodobe (prevod cisla k operatorovi) mi nefunguje tlf.
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#625 Příspěvek od Genagen »

vidim to tak na pul druhou.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#626 Příspěvek od Abu »

Ok, v jednu vyjedu a v pul druhy jsem tam. :-)
DAF
Kontaktovat uživatele:

#627 Příspěvek od DAF »

Jsem rád, že se to tu trochu probralo, rád vidím "návrat ztraceného syna". Škoda, že jsem si toho nevšimnul přes víkend, ale až po. Tak příště 8) . A třeba i s deproňákem :wink: .
Hitec Aurora 9X
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#628 Příspěvek od Luzr »

DAF píše:Luzr se loni ještě ozval, ale pak také ticho po pěšině.

Nazdar :)

Vloni mi do toho tak nejak padnula rekonstrukce, cili jsem musel rozebrat svoje CNC a tak nejak mi vznikl neuveritelny bordel v dilne ze ktereho jsem se uz modelarsky zatim nevzpamatoval.

Nicmene, dve VDC era tu stale mam, kdyz se mi podari nabit baterky tak by snad i letela.... :)
DAF
Kontaktovat uživatele:

#629 Příspěvek od DAF »

Hmmm, tak já jsem o éro přišel. Okolnosti jsem popisoval na smeťáku "Dnes jsem si byl zalétat..." Zbláznilo se servo, které si usmyslelo, že bude mít dvě středové polohy - jednu pro start a druhou pro samotný let. Bohužel ta "letová" nebyla slučitelná s řízeným letem, je zatáčka doleva velká, nebo malá, tak jsem to raději uzemnil. Nepodařilo se mi to nad zemí srovnat, tak z toho mám trosky. Ale pokud by byl zájem o další roční, pokusil bych se něco vysochat.
Hitec Aurora 9X
kope
Kontaktovat uživatele:

#630 Příspěvek od kope »

Já mám VDC speciál pořád v pohotovosti[WINKING FACE]
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Odpovědět

Zpět na „Kluby“