chroustjazz píše:
u nás v Českém středohoří strach nemám 8¨-)
a kde si myslíš že lítám já

já s rybou dojel na to, že když jsou na Rané ty správné podmínky pro rybu, s takovou jebkou nahoru fakt nepujdu---ale před mnoha lety jsem měl blízko paneláku v praze dva kopce--navážky, kde to bylo naopak tak trochu o ničem tam létat s větším klasickým větroněm--příkré svahy, ale krátké, tam by tenkrát byla ta ryba super--bohužel jednu navážku zase odvezli, před druhou hranu postavili paneláky.
já to beru takto---s F3A akrobatem jsem jezdil na letiště 70 km
když přišla era epp třeba Flash--stačilo, abych sjel výtahem s erem v ruce a polétal pořed panelákem----bomba neskutečná.
ryba super, pokud bydlím někde, kde mám savážek pro její provoz a dojdu tam pěšky, nebo na kole---ve chvíli, kdy kuli polétání s rybou musím sednout do auta, tak je to pro mě model o ničem----teda pokud mám i jiné modely.
jinak upřimně---létání s rybou tady v tom malém rozpětí ve mě vyvolávalo asi hodně podobné pocity, jako bych pouštěl draka .
mě to fakt nevzalo--kolega postavil 2 metrovou, to už mělo smysl, ted jsem mu řezal výškovku a směrovku na 3,5metrovou, to bude už opravdu ono, to už lítá jako ero,. které má do těch obratu nějakou energii.
nic méně i tak je jeho plánované létání--bud Raná, nebo Alpy