Turnigy TGY i10 problém se zvukem..
Turnigy TGY i10 problém se zvukem..
Zdravím ,koupil jsem před časem z druhé ruky údajně nové rádio Turnigy i10, po zhruba dvaceti spuštěních je rádio bez zvuku ,v nastavení -sound - zvuk potvrzen přesto to nefunguje. Zkoušel jsem rádio restartovat ,ani to nepomohlo.Jinak rádio funguje ,bohužel bez zvuku. Nemá s tímto problémem někdo zkušenost? zdá se ,že je to asi na servis. Koupeno v HK.Děkuji za každou radu.Vladimír
Re: Turnigy TGY i10 problém se zvukem..
Dobrý den,
reset do továrního nastavení nezabral ? Rádio má originální firmware nebo je již flashnuté ? Měl jste rádio rozebrané ?
Občas kolísá kvalita pájení a osazení součástek při výrobě. Mrkl bych se také na kvalitu pájení okolo zvukového modulu (poškozené vodiče, studené spoje atd...)
Několik jsem již takhle spravoval, počínaje klasikou: uvolněným displayem, nefunkční přepínače a konče výměnou některých desek.
Pokud se Vám podaří radio rozebrat, zkuste pořídit pár fotografií a přidat je sem.
PS
Je tu vlákno přímo věnující se této RC soupravě.
reset do továrního nastavení nezabral ? Rádio má originální firmware nebo je již flashnuté ? Měl jste rádio rozebrané ?
Občas kolísá kvalita pájení a osazení součástek při výrobě. Mrkl bych se také na kvalitu pájení okolo zvukového modulu (poškozené vodiče, studené spoje atd...)
Několik jsem již takhle spravoval, počínaje klasikou: uvolněným displayem, nefunkční přepínače a konče výměnou některých desek.
Pokud se Vám podaří radio rozebrat, zkuste pořídit pár fotografií a přidat je sem.
PS
Je tu vlákno přímo věnující se této RC soupravě.
Dávam odkaz na pár fotografií môjho rádia, fotil to kolega keď sme prahadzovali mód2 na mód1.
Treba to zrolovať až dole, je tam viac fotiek.
viewtopic.php?f=38&t=69936&start=165#p1287330
Treba to zrolovať až dole, je tam viac fotiek.
viewtopic.php?f=38&t=69936&start=165#p1287330
Myslím ,že jsem schopen rádio rozdělat, ale jestli bych odstranil závadu, to si nejsem jistý,jinak rádio je v původním stavu ,bez nějakých zásahů
a funguje vše jak má až na to ,že odešel zvuk....no, možná že se o to pokusím...
a funguje vše jak má až na to ,že odešel zvuk....no, možná že se o to pokusím...