Grafika Diablotin
- rc pilot
- Kontaktovat uživatele:
Grafika Diablotin
Pánové obrovská prosba,nemá tady náhodou někdo grafiku na Diablotina,mám na mysli nápis na trup a křídla,hvězdy bych oželel,nejlépe v pdf neboť Corel bych musel instalovat neb ho nepoužívám.Díky za jakoukoliv motivaci k dalšímu postupu.
Re: Grafika Diablotin
jestli staci ,, jednobarevný ,, sito vyrez doma sám v corelu/siho sezenes/ mas mnoho druhu pisma kde jaky fond jde stahnout pokut to nemusi být uplne origo
nebo navrh na papiře a do reklamky a tam ti udelaji co chces mely byto byt schopni nakreslit jak chces pokut jsou co kcemu a ne jen tiskari
nebo navrh na papiře a do reklamky a tam ti udelaji co chces mely byto byt schopni nakreslit jak chces pokut jsou co kcemu a ne jen tiskari
- rc pilot
- Kontaktovat uživatele:
myslis toto ?
M.
Ano to jsem myslel.
M.
Ano to jsem myslel.
tak napis dlzku toho napisu aby ti to proporcne sedelo + dajaky rozmer tych hviezd ... a mozes to hned rezat na plotry
M.
Edit : alebo ti to postaci ako klasicke vektorove PDF v nejakom rozmere ? poradis si s tym ?
M.
Edit : alebo ti to postaci ako klasicke vektorove PDF v nejakom rozmere ? poradis si s tym ?
- rc pilot
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc tak mě to stačí,dál si s tím dokážu poradit a rozměry si upravím.
Díky moc tak mě to stačí,dál si s tím dokážu poradit a rozměry si upravím.
OK
cez SZ nejde posielat subor . posli mi tam ale tvoj email
M.
cez SZ nejde posielat subor . posli mi tam ale tvoj email
M.