Workshop Veka - byl by zájem?
Re: Workshop Veka - byl by zájem?
Papíra už také díky té spoustě informací staví éro. Slíbená termická 100 palcovka. Už se těším až to poletí.
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
Ahoj, měl jsem jet teď v sobotu, ale podařilo se mi chytit chřipku a tak to nedám. Tak hlásím, že je jedno místo volné...
michere píše:Ahoj, měl jsem jet teď v sobotu, ale podařilo se mi chytit chřipku a tak to nedám. Tak hlásím, že je jedno místo volné...
Jede někdo z Brna teď v sobotu, kdo by mě vzal s sebou? Rád přispěji na naftu/benzin. Pokud ano, tak se rád přidám.
Já o nikom z Brna nevím, ale pokud chceš jet, písni mi prosím do SZ telefon. Můžeš místo odpadlíka. Tímto děkuji i Michalovi, že dal vědět
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
Asja píše:
Jede někdo z Brna teď v sobotu, kdo by mě vzal s sebou? Rád přispěji na naftu/benzin. Pokud ano, tak se rád přidám.
Ale jo, Brno je kousek, nějak to vymyslíme. Pokud pojedeš, tak dej vědět přes sz.
x9d, x-lite pro a pár poletuch
Ahoj kolegové,
je na 6.2. ještě jedno volné místo? Rád bych se na stará kolena také něco přiučil.
je na 6.2. ještě jedno volné místo? Rád bych se na stará kolena také něco přiučil.
dědek
dedek píše:Ahoj kolegové,
Ahoj, v tuto chvíli nikoliv. Pokud by se něco změnilo, dám vědět. Sleduj případně diskuzi, jestli někdo nezorganizuje další termín třeba ten březen jak tu padl.
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
Na březen se taky hlásím .... 
dedek píše:Díky za info,
budu sledovat. Můžete mě zařadit do seznamu?
Nyní žádný není. Leč můžeš projít vlákno, poskládat lidi co psali že by rádi v březnu, obepsat je jestli by opravdu chtěli, vytvořit tím seznam a jsi kápo
Co jsem viděl, tak Veka na březen nebyl proti, takže se ještě domluvit s ním na nějaké konkrétní sobotě a máš vyřešeno
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
mab píše:
Ale jo, Brno je kousek, nějak to vymyslíme. Pokud pojedeš, tak dej vědět přes sz.
Zasílám SZ
S Peterem se znám osobně a mám to za humny. Dohodl jsem se s ním, že přijedu v sobotu a budu sledovat dění z koutku.
dědek
-
Telemaster
Zúčastnil jsem se s kamarádem tuto sobotu, a odjížděl jsem nadšen. Odjížděly jsme lehce před půlnocí, ostatní ještě zůstávali. Obdivuji Veku za tu ochotu poradit a výdrž při tomto semináři. Dal bych ještě jeden den, na všechno se nedostalo.
Veko ještě jednou díky
Veko ještě jednou díky
Pro mě to bylo neskutečné, Petera už jsem potkal i předtím, ale tohle jsem nečekal.
Velké množství informací, ať už prakticky předvedených nebo teoretických šlo jen těžko vstřebat.
Spousta drobných vychytávek co byly vidět v dílně všude kolem, jsem už stihnul použít a hned se pracuje lépe.
A ta veliká energie mě konečně rozpohybovala k pokračování na projektech, které u mě už usnuly
Jen pro představu vyjel jsem z domu v sobotu 6h ráno a přijel v neděli 2h ráno. Z toho jsem pobyl v dílně 8:30-23.. a celou tu dobu se pořád něco dělo.
Jedno vím jistě, tohle bude mít pokračování.
PS: jak dopadly ty červené botičky?
Velké množství informací, ať už prakticky předvedených nebo teoretických šlo jen těžko vstřebat.
Spousta drobných vychytávek co byly vidět v dílně všude kolem, jsem už stihnul použít a hned se pracuje lépe.
A ta veliká energie mě konečně rozpohybovala k pokračování na projektech, které u mě už usnuly
Jen pro představu vyjel jsem z domu v sobotu 6h ráno a přijel v neděli 2h ráno. Z toho jsem pobyl v dílně 8:30-23.. a celou tu dobu se pořád něco dělo.
Jedno vím jistě, tohle bude mít pokračování.
PS: jak dopadly ty červené botičky?
x9d, x-lite pro a pár poletuch
Též se přidám s obdivem a díky Peterovi za cenné rady a mnohé, léty získané, zkušenosti.
Za mě; odjezd z domu 5:45 a návrat 2:30
(následujícího dne)
Za mě; odjezd z domu 5:45 a návrat 2:30