Zdravim Vas.
Potreboval bych poradit,odesel mi tahovy starter,presneji ta volnobezka. Na toto auto,od Thunder Tiger se da sehnat jen ze zahranici,nevite nekdo,ktery by tam pasoval a dal by se koupit tady u nas? Koukal jsem ze je vice rozmeru a ze vsude nesedi.Ta volnobezka by mela mit 16 mm. Ale chtel bych komplet cely starter. Dekuji moc
Tahovy starter Thunder Tiger EB-4 S2
Re: Tahovy starter Thunder Tiger EB-4 S2
...odešel do věčných lovišť startér nebo jen volnoběžné ložisko uvnitř?
ložisko jde určitě sehnat samotné, jinak doporučuju spíš předělat na rotostart...
já když jsem už potřetí za sebou opravoval šňůru tak jsem myslel že mi z toho švihne, předělávka na rotostart a je klid!
ložisko jde určitě sehnat samotné, jinak doporučuju spíš předělat na rotostart...
já když jsem už potřetí za sebou opravoval šňůru tak jsem myslel že mi z toho švihne, předělávka na rotostart a je klid!
Odešlo volnoběžný ložisko. Starter jsem už ale taky opravoval. Praska mi pružina, radši chci sehnat nový, než jen ložisko, protože čekám že brzy praskne znovu.
Nad rotostartem jsem uz taky přemýšlel, mam doma tu tyčku. Pak tedy jen sehnat ten rotostart a roztáčel bych to akučkou