T-rex 500 rozdílnost verzí
T-rex 500 rozdílnost verzí
Ahoj, mám problém, zlikvidoval jsem zuby na předním náhonu vrtulky u kardanu. Objednal nový a ejhle, on se tam nevešel. Nový měl na čelním kole 36zubů a můj původní jen 31. Tak jsem objednal znovu. Můžete mi někdo prosím objasnit, jak to s těmi verzemi je? Vím jaký je rozdíl mezi DFC a ostatními i mezi řemínkem a kardanem, ale v tom základu E/EFL/PRO/ESP? Jsem z toho volajaký zmetený. Nechápu, když je jen jeden typ domku(u kardanové verze) a jedna velikost kola na autorotaci, jak je možné mít převod s 31 nebo 36 zuby? Může mi to někdo vysvětlit? Díky
Re: T-rex 500 rozdílnost verzí
Taky jsem čekal na vysvětlení a nedočkal jsem se jako ty,asi to nikdo neví.Já hledal i jinde a nic.Mám trex 500 ESP a vědět, ktery díl je shodny z této či tamté modifikace není na zahození. ještě že mám takovyho prodavače, ktery když něco kupuji, tak mě nasměruje správnym směrem. Moc děkuji prodejci v karlíně za parádní servis.
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
a co treba toto:
http://www.benovoletadylka.cz/partfinder.html?disp=no
ppripade v anglictine:
http://shop.align.com.tw/partfinder.php kde je vice vrtulniku...
proste sehnat si kod zbozi a pak to u nas koupit
http://www.benovoletadylka.cz/partfinder.html?disp=no
ppripade v anglictine:
http://shop.align.com.tw/partfinder.php kde je vice vrtulniku...
proste sehnat si kod zbozi a pak to u nas koupit
To je právě ten problém, sehnat si díl a koupit. Ale jak mám poznat jestli je to ten, či ten, když mám vrtulník postupně předělávaný. DFC hlava, na šasi asi z ESP, s kardanem z PRO, jednou má náhon 31 zubů, podruhé 36. Jednou je z černého plastu, podruhé z bílého.... Je toho moc. Jasně, odpověď kup si DFC kit a máš to jasný. Už mne to taky napadlo, ale zatím jsem spokojeným začátečníkem. Ale štvou mne třeba i ty debilní šroubky s 1,5mm imbusem, chci je povolit a nejde to a nejde to, až se strhne ten vnitřní imbus a jdu pro kleště, nebo pro Dremel. Nahřívat ho na karbonu se mi nechce, takže ho vždycky zničím a jdu pro nový. Nechápu, proč tam dávají tak debilní šroubky.
Vilda74 píše:Ale štvou mne třeba i ty debilní šroubky s 1,5mm imbusem, chci je povolit a nejde to a nejde to, až se strhne ten vnitřní imbus a jdu pro kleště, nebo pro Dremel. Nahřívat ho na karbonu se mi nechce, takže ho vždycky zničím a jdu pro nový. Nechápu, proč tam dávají tak debilní šroubky.
Kup si kvalitní imbusový šroubovák(y). Běžně prodávané imbusy sjedeš raz dva, a strašně se u toho vyvztekáš. Mě velmi příjemně překvapila tahle podezřele laciná sada. Neklouže v ruce, dá se za něj zabrat, šestihrany jsou v hlavách opravdu těsné a materiál je kupodivu velmi tvrdý. Už ji nějaký čas používám, a není to na ní znát. Do té doby jsem taky kdejaký šroubek sjel. Předpokladem ovšem je, že používáš kvalitní šrouby, pokud možno s tvrdostí 12.9 (obvykle bývají po obvodu vroubkované)
PROTOS 500 karbon FBL + Mini V-Bar, HK500-TT + KDS FlyMentor, DX7s
Ale štvou mne třeba i ty debilní šroubky s 1,5mm imbusem, chci je povolit a nejde to a nejde to, až se strhne ten vnitřní imbus a jdu pro kleště, nebo pro Dremel. Nahřívat ho na karbonu se mi nechce, takže ho vždycky zničím a jdu pro nový. Nechápu, proč tam dávají tak debilní šroubky.[/quote]
Taky mě štvali ty šroubky. imbusy mám dobry, šroubky jsou měkkota tak jsem to vyřešil takto:vezmu zničeny šroubek, upnu ho do svěráku a proříznu do hlavičky pilkou na železo drážku a to jen koncem plátku, konec je totiž rovny a tak tam udělám užší drážku celá pilka je zvlněná, akorát konce jsou asi dva cm rovné, funguje to
Taky mě štvali ty šroubky. imbusy mám dobry, šroubky jsou měkkota tak jsem to vyřešil takto:vezmu zničeny šroubek, upnu ho do svěráku a proříznu do hlavičky pilkou na železo drážku a to jen koncem plátku, konec je totiž rovny a tak tam udělám užší drážku celá pilka je zvlněná, akorát konce jsou asi dva cm rovné, funguje to
Mal som Trex500 Pro a tam ide 36T.Napr.hl kolo aj pastorok tam maju sikme ozubenie narozdiel od klasickych verzii.
Ahoj Kluci,
prosím Vás marně tápu v označeních T-rex 500....ESP, DFC, PRO??? jaký je v nich rozdíl???
prosím Vás marně tápu v označeních T-rex 500....ESP, DFC, PRO??? jaký je v nich rozdíl???
MaraBara píše:Ahoj Kluci,
Ahoj, pomohlo by ti pět příspěvků před tebou od /elfew/ jinak asi jako u aut, pořád je to třeba škoda, ale trochu vylepšíme lonˇskou výrobu, někdy to přinese zlepšení.