Startovani nitro rc modelu
Re: Startovani nitro rc modelu
Objevil jsem lehce deravou hadicku privodu nitra do karburatoru, muze to mit nejaky vliv na chod, kdyz benzin do karburatoru normalne jde? Diky
alesak17 píše:Objevil jsem lehce deravou hadicku privodu nitra do karburatoru, muze to mit nejaky vliv na chod, kdyz benzin do karburatoru normalne jde? Diky
Nevím , jestli tlakuješ nádrž z motoru, nebo ne.
Pokud ne, tak si to může místo paliva přisát vzduch. Pokud tlakuješ, tak by utíkalo palivo dirkou ven a na chod motoru by to asi nemělo vliv.
Hadicku jsem vymenil a je to porad to same, tlakovani je z vyfuku do nadrze, ted jsem zkousel znovu startovat a je tam slyset ze by to chtelo naskocit, ale nenaskoci, pricemz to primo strika palivo ven z vyfuku, uz nevim co s tim, kdyz potom vytahnu svicku, uchlastana neni, je docela sucha, ani v motoru paliva moc neni
Přestaň už s tím vytahováním svíčky... Co ti ten motor udělal, že ho pořád mučíš?
alesak17 píše:Hadicku jsem vymenil a je to porad to same, tlakovani je z vyfuku do nadrze, ted jsem zkousel znovu startovat a je tam slyset ze by to chtelo naskocit, ale nenaskoci, pricemz to primo strika palivo ven z vyfuku, uz nevim co s tim, kdyz potom vytahnu svicku, uchlastana neni, je docela sucha, ani v motoru paliva moc neni
budeš muset sehnat někoho z okolí, kdo ti pomůže. Sám to asi nedáš - ahoj.
Odkud jsi?
nemá to malé točky?
jinou svíčku jsi zkoušel?
hadičky máš průhledné?
nemá to malé točky?
jinou svíčku jsi zkoušel?
hadičky máš průhledné?
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R
Tachov okr. Česká Lípa.
Pri startovani to ma tocky normalni asi,chytlo to,takze asi to bude ok. Svicku jsem zkousel jinou,dostal jsem k tomu uplne novou a nic. Hadicky jsou pruhledne,palivo je videt,kdyz napumpuji jak jde do karburatoru. Ale nechytne to,jen to lita z vyfuku
Pri startovani to ma tocky normalni asi,chytlo to,takze asi to bude ok. Svicku jsem zkousel jinou,dostal jsem k tomu uplne novou a nic. Hadicky jsou pruhledne,palivo je videt,kdyz napumpuji jak jde do karburatoru. Ale nechytne to,jen to lita z vyfuku
A čím žhavíš?
Zhavickou na nabijeci baterie, baterky nabity, zhavi to
alesak17 píše:Zhavickou na nabijeci baterie, baterky nabity, zhavi to
Měřil jsi napětí na svíčce? Nažhaví to mokrou svíčku?
zdzd píše:
Měřil jsi napětí na svíčce? Nažhaví to mokrou svíčku?
Hned v dotazu píše, že svíčka žhaví po celé spirále , taky psal, že mu to ve volnoběhu běželo a zhaslo po přidání plynu.
Stříká mu z toho palivo, takže po přidání to uchlastá. Je to o seřízení jehel, což když neumí, nedá to dohromady.
Taky může být starý palivo, nebo špatně skladovaný. Možností asi bude víc, ale na dálku těžko radit.
Tak je to vyreseno, byl jsem zpet za puvodnim majitelem, zkousel to a nic seridil to a porad nic. Vymenil motor a bezelo to, po rozebrani vyndaneho motoru zjistil, ze je neco z valcem, netesnost, mala komprese, nebo tak neco. V kazdem pripade uz jezdim na jiny motor a vse bezi jak ma
dekuji Vam