graup15 píše:Já už tu Nazu mám docela prokouklou....a FlyAway je z 99% dané obsluhou.
Jiste, ja jsem tim chtel naznacit ze problemy APM v 99% pripadech jsou taky obsluhou. Muzeme tak maximalne diskutovat o tom zda clovek ktery se zamota do APM by se nezamotal nebo nemel problem s obsluhou.
Vzhledem k tomu ze vetsina lidi co ma problem s APM resi veci jako neznalost anglictiny nebo naopak pozadavky na ktere nedorostli zkusenostma (system - jeste to neletelo ale musim si nastavit full auto mission) a v par procentech je to diky pouziti nejakeho pofiderni kombinace hw/software.
APM pouziva hafo lidi a pokud by tam byl zasadni problem tak se na to uz prislo.
I kdyz je pravda ze Nazu taky doporucuju - pokud o tom nekdo nic moc nevi tak kit F450 s Litkou je optimum. Je to funkcne omezene takze clovek ma mensi sanci udelat blbost, muze nastavit doporucene zisky, nemusi resit optimalizaci pohonu.
Pro takove lidi je proste kit lepsi nez skladani copteru. Skoda ze nekdo nedodava neco podobneho i s APM (toho Phantom like Cheersona neberu)