Shorty píše:... To bylo to tvoje? ...
jo, ale trup už zase lítá, respektive lítal a teď je všechno u kolegy, 2 osazené trupy, jedny funkční křídla a jedny rozestavěné.
Shorty píše:... To bylo to tvoje? ...
jyrry píše:Jooooo?
Pravda, měl jsem napsat Mars II ale to by mělo být jasné z těch 40MHz...
ujovko píše:Myslím si, že preto je u nás viac 1/3 a v amerike viac 2/4.
tomashr píše:
Naopak koncept velké pultovky beru spíš jako "Graupnerovu pomstu".
ujovko píše:Mne sa naopak zdá logické, že keď sadneš do lietadla a pohneš kniplom do strany, lietadlo sa nakloní, pohneš dopredu a padá. A nedokážem to urobiť dvoma rukami, aspoň som to dlho neskúšal. Nehovoriac o tom, že ak chceš letieť koordinovanú zatáčku, musíš klopiť obe páky rovnakým smerom.
Navyše, ja patrím k tým exotom, ktorí používajú pult a riadia palcami, to už je kombinácia.
tomashr píše:... v době vzniku tradičního Variopropu by přeci jen palcovka vyšla o dost těžší než dnes, což by pro delší držení v ruce bylo příjemné méně...
tomashr píše:Ad pultovka - ona se palcovka dala udělat už dávno, viz US klasika Kraft. .................... Férově vzato - v době vzniku tradičního Variopropu by přeci jen palcovka vyšla o dost těžší než dnes, což by pro delší držení v ruce bylo příjemné méně. Jen mi připadá, že tato tradice pultovky za každou ceny se držela déle, než bylo nezbytné...
jyrry píše:... coz se v JETI uspesne pokusili zmenit
Hoki píše:... dnešní palcovky maj jeden bod na popruh a musím si je přidržovat a to mi nesedí. A to mám dlouhý prsty. Starého psa, ...............
Hoki píše:Ale Modela 4-6 měli dva dráty s popruhem na krk. Takže vysílačka dobře seděla na pupku, i když byla bez pultu. Tak jsem začínal akro. No a dnešní palcovky maj jeden bod na popruh a musím si je přidržovat a to mi nesedí. A to mám dlouhý prsty. Starého psa, ...............
Hoki píše:Ale Modela 4-6 měli dva dráty s popruhem na krk. Takže vysílačka dobře seděla na pupku, i když byla bez pultu.