TERAZKY píše:Prepáč, ale zjavne o veci nič nevieš hlavne čo ten "kus hadru" obnáša za vývoj a remeselné umenie to zhotoviť. /použitý materiál je origo folio-textilia používana na veľkých padákoch, predpokladaný nálet je teda v stovkách hodín/
Kvalitný padák, či resp. padákový klzák 2,5m sa dá kúpiť za cca 17OEur. Pokiaľ chceš ušetriť a nemáš zdravotný problém, alebo nie si ľavý a blbý tak si krosnu, či trojkolku zhotovíš i sám za min. náklady. RC osadenie je štandart.
Čo taký model prináše vie oceniť najlepšie človek, ktorý lieta viaceré kategórie a môže porovnávať.
Preto by som sa na Tvojom mieste zdržal pľuvancov na iné kategórie modelárstva

Vyložil sis to špatně a nějaký plivanec už vůbec ne.
Protože to skutečně neznám, ale přitom se mi to líbí, tak jsem si podle nalinkovaných videí našel zdroj a vzhledem k cenám jsem jen zíral, kolik je možné za to chtít. Můžeš si myslet co chceš, ale skutečně to je jen kus hadru i když náročného na sešití. Co dnes, ale náročného na výrobu není?
Nepředpokládám, že by se jednalo o kusovou výrobu a tak mi ta cena nepřijde přiměřená. Názor snad na to mohu mít, nebo je to zakázané? Mám-li svůj, tak musím hned plivat? Tady bych řekl, že jsi hodně přestřelil.
Asi se bude vždy jednat o zálibu pro úzkou skupinu lidí a tam bývá ochota vyšší ceny za ARF platit. Tak proč ne? Přeji ti mnoho úspěšných letů.