Válečný film vhodný pro děti
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- pajax007
- Kontaktovat uživatele:
Re: Válečný film vhodný pro děti
Zdarec
Takže děkuji všem za parádní tipy (Corsairovi zvlášť).
DJIvision - ten brak dávaný na komerčních tel. stanicích se nám daří celkem úspěšně sabotovat, jak dlouho nevím ale zatím to jde.
Jag 42 - bohužel zatím číst neumí ale doufám že číst bude a hodně. Nevím sice co ho má přecházet ale byl bych rád kdyby se o historii zajímal. Když vezmu moje o cca generaci mladší kolegy tak je mi smutno. Největší borec je u nich ten který v životě nepřečetl ani jednu knihu , na co taky že jo. A když vezmu jejich znalosti mj. ze dějepisu, zeměpisu a mateřského jazyka tak je mi k pláči.
Ještě jednou dík všem
Pajax 007
Takže děkuji všem za parádní tipy (Corsairovi zvlášť).
DJIvision - ten brak dávaný na komerčních tel. stanicích se nám daří celkem úspěšně sabotovat, jak dlouho nevím ale zatím to jde.
Jag 42 - bohužel zatím číst neumí ale doufám že číst bude a hodně. Nevím sice co ho má přecházet ale byl bych rád kdyby se o historii zajímal. Když vezmu moje o cca generaci mladší kolegy tak je mi smutno. Největší borec je u nich ten který v životě nepřečetl ani jednu knihu , na co taky že jo. A když vezmu jejich znalosti mj. ze dějepisu, zeměpisu a mateřského jazyka tak je mi k pláči.
Ještě jednou dík všem
Pajax 007
Myslel jsem tím,že by ho to odradilo od drastických zážitků z válek.
Zájem o historii, moc chválím a je třeba (jak se snažíš) ho v tom podporovat.
Asi bych ho víc orientoval na souvislosti spojenými s válkami,než jen na války jako takové.
Není to jednoduché a tak držím palce
Zájem o historii, moc chválím a je třeba (jak se snažíš) ho v tom podporovat.
Asi bych ho víc orientoval na souvislosti spojenými s válkami,než jen na války jako takové.
Není to jednoduché a tak držím palce
- pajax007
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec
To je právě to o co mi jde. Momentálně je pro něj válka hra na vojáky, snažím se mu vysvětlit jak to vlastně všechno bylo. Samozřejmě tak aby to jeho šestiletý mozek přebral. Zájem má, mě to baví , manželka neprotestuje takže vše je v ideální rovině.
Pajax 007
To je právě to o co mi jde. Momentálně je pro něj válka hra na vojáky, snažím se mu vysvětlit jak to vlastně všechno bylo. Samozřejmě tak aby to jeho šestiletý mozek přebral. Zájem má, mě to baví , manželka neprotestuje takže vše je v ideální rovině.
Pajax 007
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
A co takto Oslobodenie ? A vsetky od Ozerova
Alebo bitka v ardenach , tora tora tora
A este som zabudol , 100% moze pozerat, velky utek, ale musis mu zaroven povedat, ze tak dobre sa mali len amici v lagroch
Alebo bitka v ardenach , tora tora tora
A este som zabudol , 100% moze pozerat, velky utek, ale musis mu zaroven povedat, ze tak dobre sa mali len amici v lagroch
-
JardaRůžička
Tora, tora, tora - ano, ale ten starší.
on je snad nějaký novější?????myslím,že si to pleteš s Pearl Harborem, ale to nevaJardaRůžička píše:Tora, tora, tora - ano, ale ten starší.
DJIvison píše:Vzhledem k filmům uváděným různými televizními stanicemi, kde tečou proudy krve a vraždí se na potkání, bude nějaký válečný film pohádka pro batolata.
Jo..jaké pak oblbování ..ať hned zjistí,že válka je největší možné svinstvo. Takže doporučuji něco hodně morbidního...Rambo 4..posledních 20 minut.
Když jsme ve druhé třídě byli na válečném filmu Jurášek tak polovina třídy z toho měla horečku. Dnešní děcka by se určitě nudily. 
Proti nudě bych navrhoval serii "Sedmá rota".
OK2BUH píše:Když jsme ve druhé třídě byli na válečném filmu Jurášek tak polovina třídy z toho měla horečku. Dnešní děcka by se určitě nudily.
To jste tak nachladli v tom kině ?
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
DJIvison píše:To jste tak nachladli v tom kině ?
HaHa, vtipný.
Když jsme byli se školou na Nebezských jezdcích, tak scénu, kdy si popálený Karel Hála sundá roušku, taky spousta dětí neustála.
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
pajax007 píše:Zdarec
To je právě to o co mi jde. Momentálně je pro něj válka hra na vojáky, snažím se mu vysvětlit jak to vlastně všechno bylo. Samozřejmě tak aby to jeho šestiletý mozek přebral. Zájem má, mě to baví , manželka neprotestuje takže vše je v ideální rovině.![]()
Pajax 007
a snazis se mu ukazat valku zabavnou formou (sedma rota, halo halo a podobne komedie) nebo mu ukazat ze ve valce se umira ale tak nejak mirne a dobro vyhraje (prace, klos, americka produkce 60tych let), nebo mu chces ukazat co je valka opravdu zac? pokud to posledni, tak v tom pripade tohle.
http://www.csfd.cz/film/99087-jdi-a-divej-se/prehled/
rekl bych ze s pravdepodobnosti blizici se 100 procentum se mu uz valka skutecne nebude libit, ale dost pravdepodobne to zpusobi minimalne par nocnich mur.
Kuba78 píše:....tohle.
http://www.csfd.cz/film/99087-jdi-a-divej-se/prehled/
rekl bych ze s pravdepodobnosti blizici se 100 procentum se mu uz valka skutecne nebude libit, ale dost pravdepodobne to zpusobi minimalne par nocnich mur.
Nebo z doby nedávné tohle:
http://www.csfd.cz/film/46826-valecnici/prehled/
Nebo si to může i brzo zahrát..
Tohle v mojí sbírce her nesmí chybět:-)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ay4N50354qc[/youtube]
Jestli se u toho nepokadí..tak má jistou karieru u naší army:-)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ay4N50354qc[/youtube]
Jestli se u toho nepokadí..tak má jistou karieru u naší army:-)
- LibcaR1100S
Nebo z doby nedávné tohle:
http://www.csfd.cz/film/46826-valecnici/prehled/[/quote]
Tohle je bomba film, moc krve tam není, ale syrovost války vystihuje asi dokonale, pro me nejlepší film z válek po 2ww
http://www.csfd.cz/film/46826-valecnici/prehled/[/quote]
Tohle je bomba film, moc krve tam není, ale syrovost války vystihuje asi dokonale, pro me nejlepší film z válek po 2ww