Objeven nový akrobatický prvek!!!

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.

Zvládnete tento nový akrobatický prvek???

Ano
76
86%
Ne
12
14%

Celkem hlasů: 88

Zpráva
Autor
ALEŠ

#31 Příspěvek od ALEŠ »

Do asfaltu to moc nejde!
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od BOSS8 »

Já mám tento prvek dobře propracovaný, nejlépe je ho zařadit hned po lopasu přičemž je nutné přesně v polovině lopingu efektně proletět zapadajícím sluncem a pokud máte dobré éro můžete do prvku /stojka/ vložit ještě prvek tzv. příprava na supernožový let - tj. 90" výchylka ocasních poloch asi tak v polovině trupu.
U diváků má tato sestava nebývalý úspěch, ovšem předvádím ji jen vyjímečně páč je zejména finančně velmi náročná. :D :wink:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja jsem se poslednich nekolik tydnu zabyval studiem provadeni tohoto prvku a podarilo se mi zachytit nekolik pokusu o jeho provedeni. K dokonalosti maji jeste daleko, ale je to nadejne! Zde par snimku (vetsinou se nachazeji v pravo dole u kazdeho dne):

http://www.letecka.cz/galerie2008.htm

A jeste jsem zachytil dalsi zajimavy prvek - "let na zadech po zemi":
http://www.letecka.cz/fota/akce/tu_2007_09_02/17.jpg
Bazybarel
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Bazybarel »

Vzduchoplavec píše:A jeste jsem zachytil dalsi zajimavy prvek - "let na zadech po zemi":
http://www.letecka.cz/fota/akce/tu_2007_09_02/17.jpg

Takzvané zádové pojíždění po runwayi. :lol:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od BOSS8 »

Jo to je normální akro prvek ,jmenuje se obrácený landing - frajeřina je zalítnout ho pozadu - směrovkou napřed. :D
Několikrát jsem se o to pokoušel se samobrkem ale Abu mě odhalil (že mám vrtule naruby) :D :lol:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tak vcera se mi podarilo zaznamenat dalsi pokus o ciste provedeni tohoto prvku - tentokrate s Texanem (6.4.2008):

http://www.letecka.cz/galerie2008.htm

EDIT: Tak bohuzel na zadost hlavniho aktera jsem musel tento snimek stahnout. Zrejme jeste nebyl zcela spokojen s provedenim... :cry:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od BOSS8 »

Co takhle prvek "srážka s betonpumpou" a následné plesknutí do čerstvého betonu - moc jsem se pobavil při dolování betonu z elektroniky, u místních ukrajinců to mělo docela úspěch. Jeden se ptal jestli mu to ukážu ještě jednou, prý viděl jen to plesknutí, takže to neviděl celý. :lol:
Zero
Kontaktovat uživatele:

Taky

#38 Příspěvek od Zero »

Já jsem ho udělal cca před měsícem,když se mi za visu vypnul regl,ale poměrně dobrý na to že to byl dvojplochu,upadlo akorat spodni pravy křídlo a horní bylo propíchnutý vzpěrama;-P
kottel
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od kottel »

Tak mne se to vcera povedlo s EG do mraveniste...později jsem zijstil že je asi celá louka jedno mraveniště... :lol: a asi se proti mně spikli, protože na mě pořád lezli a kousali mě :lol: tak sem je "hubil" aktivátorem...(to bylo to jediný co jsem mněl po ruce nojo až na vysílač ale tim to moc nešlo...)
Zero
Kontaktovat uživatele:

Neděs!

#40 Příspěvek od Zero »

No to mě neděs!;-Djá du EG zalítávat asi v pátek:-Pa co ze si spadnul?
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

Re: Neděs!

#41 Příspěvek od Blurcak »

Zero píše:No to mě neděs!;-Djá du EG zalítávat asi v pátek:-Pa co ze si spadnul?

No ja mel Easy flye a presne tentok prvek sem absolvoval asi pred 3 tydny. A na vybornou s *
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
zdekar

#42 Příspěvek od zdekar »

Sice jsem ještě začátečník a takovéto prvky netrénuju, ale napadlo mě, jak by se to dalo vzládnout:
U letadla s tlačnou vrtulí by stačilo po dosednutí do země zařadit obrácený chod a vytáhnout se zpět do vzduchu :lol: , pak přepnout zpět na normální chod, přitáhnout výškovku a letělo by se vesele dál :lol: :lol: :lol: .

Zatím trénuju jen základní akrobacii, ale na Aerobirdu by se mi to stejně provádělo špatně. Má totiž gumový čumák a při střetu se zemí se nezareje, ale mírně odskočí, možná kdybych to vzal z velké výšky a na plný plyn :) , ale stejně nemám zpětný chod :-( . :lol:
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“