Phoenix RC
Re: Phoenix RC
Zkoušel jsem to nějak nastavit.Pořád nic.Nebydlí někdo u České Lípy?Kdo by byl ochoten nastavit Auroru 9x abych mohl zkusit létat vrtulníky v simulátoru Phoenix?S vrtulníky jsem nikdy nelétal.Mám zkušenost jen s letadlem.
Re: Phoenix RC problém z ovladačem
Ahoj, dneska jsem měl stejný problém a pokud na to někdo zapomene (jako třeba já bohužel už poněkolikáté), je třeba při kalibraci dát páčku plynu do středové polohy (tak jak tam píšou
a pak je najednou vše ok 
Futaba 18SZ
Goblin 700 DEMON 3SX, Goblin 380 DEMON 3SX, DJI Phantom 3Pro
Ion Pro +, Traxxas Summit
Goblin 700 DEMON 3SX, Goblin 380 DEMON 3SX, DJI Phantom 3Pro
Ion Pro +, Traxxas Summit
Zdravím.
Po instalaci z originálního cd ,na počítač s W-10, se mi zobrazují hlášení:
No Window Created
Phoenix has encountered an error
sim Renderer::_createDevice-no window for attachment
Na počítači s XP běží normálně.Jaký může být problém?
No Window Created
Přidal bych se:máte už někdo zkušenosti,jesti po upgrade na Win 10 běží Phoenix dál?
Protos 500 se Spiritem
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
hary13 píše:Zdravím.
No Window Created
Tohle vypadá na problém s DirectX, máš nainstalováno?
OK2WY
Mně na win10 běží.
Taky si myslím, že za to může DirectX. Moje zkušenost s instalací Phoenixu je taková, že ačkoli instaluji na Windows kde DirectX mám (z jiného zdroje), tak to nejde pokud nenainstaluji právě tu verzi, co je na jejich instalačním CD. A tohle mi dělalo jak pod WXP, tak i pod Vistou i W7 a W8. Nevím čím je ta jejich verze výjimečná, ale s jinou to opravdu nechodí. 
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
Na instalačním cd mají verzi Directx 9.0 .Ta se nainstaluje společně s programem, nebo se mýlím?
Nainstaloval jsem i verzi 9.0c z jiného zdroje,ale stále nejde.
Průvodce kompaktibilitou programů také nebyl úspěšný.
Objevilo se hlášení: sim Vertex Buffer-vertex buffer creation falided
3DERR_INVALIDCALL
Poradce při potížích mi napíše nekompaktibilní program
Nainstaloval jsem i verzi 9.0c z jiného zdroje,ale stále nejde.
Průvodce kompaktibilitou programů také nebyl úspěšný.
Objevilo se hlášení: sim Vertex Buffer-vertex buffer creation falided
Poradce při potížích mi napíše nekompaktibilní program
No dyť to říkám. Ja jsem měl stejné zkušenosti. Na PC měl DX9.0, tak jsem jejich instalaci vynechal a nešlo to. Když jsem to přeinstaloval tím jejich na první pohled stejnými DX9,0 tak to šlo. Tak nemedituj a nainstaluj ty jejich DX. 
Dajte vedieť, či sa vám to rozbehlo....
Mne to zatiaľ tiež nešlo, ale neskúšal som to jejich directX.
Na vistách a sedmičkách to bola ale nutná podmienka, potvrdzujem.
Mne to zatiaľ tiež nešlo, ale neskúšal som to jejich directX.
Na vistách a sedmičkách to bola ale nutná podmienka, potvrdzujem.
Ať dělám co dělám, stále to nejde.Odinstaloval jsem, nainstaloval, když se během instalace objevila
zpráva že potřebuji DirectX, tak jsem ho nainstaloval a stále nic.V čem dělám chybu?
zpráva že potřebuji DirectX, tak jsem ho nainstaloval a stále nic.V čem dělám chybu?
Zkusil bych tyto věci:
1. Máš administrátorská práva? Pokud ne, tak to instaluj přihlášen jako uživatel, který je má.
2. Pokud máš 64bitová Windows tak zkus instalovat PhoenixRC do složky která nebude podsložkou "c:\Program Files\" ale do složky "c:\Program Files (x86)\", nebo ještě lépe do samostatné složky v kořenové složce disku "c:\", případně na jiný disk než systémový (pokud takový máš). Jde o to, že složka "c:\Program Files\" a možná i ta složka "c:\Program Files (x86)\" jsou systémem chráněny proti neoprávněnému zápisu (před možnými viry) a tak se klidně může stát, že PhoenixRC nedovede do nich ukládat svá data.
Víc mě zatím nenapadá.
1. Máš administrátorská práva? Pokud ne, tak to instaluj přihlášen jako uživatel, který je má.
2. Pokud máš 64bitová Windows tak zkus instalovat PhoenixRC do složky která nebude podsložkou "c:\Program Files\" ale do složky "c:\Program Files (x86)\", nebo ještě lépe do samostatné složky v kořenové složce disku "c:\", případně na jiný disk než systémový (pokud takový máš). Jde o to, že složka "c:\Program Files\" a možná i ta složka "c:\Program Files (x86)\" jsou systémem chráněny proti neoprávněnému zápisu (před možnými viry) a tak se klidně může stát, že PhoenixRC nedovede do nich ukládat svá data.
Víc mě zatím nenapadá.
Tak se mi konečně podařilo simulátor spustit. Nejdříve jsem ho odinstaloval. Potom jsem z jejich stránek stáhnul aktualizaci na verzi 5.0 a rozhraní Direct X. Tam mi to napsalo že už mám nainstalováno a že aktualizace není třeba. Spustil jsem aktualizaci. Napsalo mi to že nemá co aktualizovat(neměl jsem ještě nainstalovaný sim.). Zavřel jsem oznámení a nainstaloval jsem simulátor z CD. Nezaškrtnul jsem že chci Direct X. No a světe div se ono to funguje. Jestli je to správně nevím, jsem pouhý hodně průměrný uživatel počítače.
Děkuji všem za pomoc.
Děkuji všem za pomoc.
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si prošel anabází jak rozchodit Phoenix na Win10. Podotýkám že to je čistá instalace Win10, protože podle všeho pokud provedete upgrade z Win7 apod tak jede OK.
Vytáhnul jsem ze skříně origo CD a nainstaloval 3.0 - spustit nešla ani po snaze nainstalovat direct X 9.0c. Z webu phoenixu jsem stáhnul offline updater na 5.0 a nainstaloval. Teď již jedu OK. Jediný co mi pokaždý hlásí je, že je k dispozici nová verze launcheru, ale když jí dám stáhnout tak se to nepovede, ale tak jde lítat, stahovat atd OK
Vytáhnul jsem ze skříně origo CD a nainstaloval 3.0 - spustit nešla ani po snaze nainstalovat direct X 9.0c. Z webu phoenixu jsem stáhnul offline updater na 5.0 a nainstaloval. Teď již jedu OK. Jediný co mi pokaždý hlásí je, že je k dispozici nová verze launcheru, ale když jí dám stáhnout tak se to nepovede, ale tak jde lítat, stahovat atd OK