Sonic
Sonic
Tak jsem koupil Sonica. Já kuličko houbo letec a dám se na spalováky
Máte ho někdo? Je na něm něco na co si dát bacha? 
ICQ 638556901
Nemám ho, ale zalítával jsem ho. Starty ze země či z ruky nejsou problém. Lítá dobře a zvládnul základní akrobačku (přemety,výkruty,kubánskou osmu, vývrtku, záda a trochu souvrat). Je trochu těžší a ten pán tam měl MVVS-3,5ccm, ale s dvoukomorovým výfukem. Ten snižuje nejen hlučnost, ale i výkon. Takže pokud MVVS-3,5ccm, tak s černým výfukem. Jinak MVVS-4,6ccm a nebo ASP4ccm v pohodě.
A co do něj budeš cpát za motor ?
Já jsem tam měl nejdřív ASP 4,5 a i když je doporučenej, tak se mu z trávy ( posekaný letiště, né dvoumetrovej bolševník) nechtělo moc startovat. Pak jsem do něj nahňácal OS 40 LA a ten mu slušel perfektně.
Za ty prachy nejde tomuto éru moc vytknout. Je trochu živější, nelíbí se mu vláčet moc na minimálce ale jinak dobrý, drží docela i na zádech, jen tlačený obraty moc nemusí ( což je jasný ). Uvádí se, že je to vhodný éro pro začátečníky, to je dost drsný, pro začátek spíš Canary. Nevím, jestli ho už máš v kupě, při instalaci serv je dobrý pohlídat, aby nenastala kolize serv v trupu se servem v křídle ( vyzkoušet než se serva definitivně usaděj ). Jinak si na nic moc nevzpomínám. Jo umí dost efektně kopaný výkruty. Kdybych ho nevyměnil za Skippyho, měl bych ho dodnes.
Já jsem tam měl nejdřív ASP 4,5 a i když je doporučenej, tak se mu z trávy ( posekaný letiště, né dvoumetrovej bolševník) nechtělo moc startovat. Pak jsem do něj nahňácal OS 40 LA a ten mu slušel perfektně.
Za ty prachy nejde tomuto éru moc vytknout. Je trochu živější, nelíbí se mu vláčet moc na minimálce ale jinak dobrý, drží docela i na zádech, jen tlačený obraty moc nemusí ( což je jasný ). Uvádí se, že je to vhodný éro pro začátečníky, to je dost drsný, pro začátek spíš Canary. Nevím, jestli ho už máš v kupě, při instalaci serv je dobrý pohlídat, aby nenastala kolize serv v trupu se servem v křídle ( vyzkoušet než se serva definitivně usaděj ). Jinak si na nic moc nevzpomínám. Jo umí dost efektně kopaný výkruty. Kdybych ho nevyměnil za Skippyho, měl bych ho dodnes.
viz http://rc-nitra.sk/639/dva-skoky
a tu s nim lietal malý chlapec prvé 4 fotky
viz tiež http://gkmodel.sk/sonic.html
takže to zvládaš no nie
a tu s nim lietal malý chlapec prvé 4 fotky
viz tiež http://gkmodel.sk/sonic.html
takže to zvládaš no nie
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
helbo píše: ..viz http://rc-nitra.sk/639/dva-skoky ...
Hergot chlapi, az budete koukat na tenhle link, tak bacha na tu breberku. Ja malem promack displej na notesu .. :-)
Moc se mi to libi a budu vdecnej za odkaz na kod, pokud je k mani. .. ... Tak kod uz ve zdrojaku vidim, jeste tak navod k pouziti kdyby byl...
Naposledy upravil(a) tengler dne stř 02.04.2008 0:47, celkem upraveno 2 x.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
Teď mě napadlo - to křídlo je vázaný stejně jako jsem měl na Canarym a na něm jsem musel křídlo přigumovat asi tak dvojnásobkem. Jinak se při trochu prudším lítání mělo snahu nadzvedávat u náběžky.
A jinak gratuluju k přestupu na víru pravou - smrdutou :-)
A jinak gratuluju k přestupu na víru pravou - smrdutou :-)
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
RIP - Tucano 15ccm
arda1 píše:To hoki- chce pořádný rozběh?Jako když se pouští z ruky?
No, chce to více popoběhnout a v žádným případě to neuděláš sám. Mě to házel jeho majitel, neboť jsem to prvně zalítával na trochu vyšší trávě. Nechal jsem ho po odhozu sklouznout tak do 50cm nad zem, chvíli jsem tam vydržel a pak pozvolna tahal. Ten dvoukomorák docela ten výkon srážel a navíc ten motor byl fungláč. Další zálet byl na posekanější trávě, tak to šlo ze země. Canary neznám, tak si myslím, že Sonic není špatný model pro začátečníky a víc jak MVVS-4,6ccm bych tam nedával.
Jo, ten Sonic je asi v pohodě. Taky jsem o něm uvažoval, ale coby slepejš/brejlovec potřebuju spíš větší éra. Jen jsem si vzpomněl, že mi tohle vázání přiloženými gumami u Canayho moc nefungovalo - teda jestli má Arda hornoplošnou verzi Sonica. Chtělo to přidat gumy z jinýho éra. Nakonec jsem si koupil gumu v metráži a omotával to jak bourec morušovej - zlatý šrouby, gumy už nechci vidět.
Jinak Sonic je Canarymu hodně podobnej, jenom je menší (cca 1700 proti cca 1300mm). Taky má nižší trup a zdá se, že i menší vzepětí - Canary je asi o chlup stabilnější.
Jinak Sonic je Canarymu hodně podobnej, jenom je menší (cca 1700 proti cca 1300mm). Taky má nižší trup a zdá se, že i menší vzepětí - Canary je asi o chlup stabilnější.
tengler píše:Jinak Sonic je Canarymu hodně podobnej, jenom je menší (cca 1700 proti cca 1300mm). Taky má nižší trup a zdá se, že i menší vzepětí - Canary je asi o chlup stabilnější.
Jasně. Pokud budeš mít hornoplocha na 3,5ccm a nebo na 6,5ccm, tak ten větší bude hodnější a klidnější a s 2metrovkou na 10ccm to bude to pravé polítáníčko.