lubo1 píše:Keď rozklikneš senzor alt - maš tam jednotky "v/m/......knot" Vfas pozriem večer
V tele. menu mám pod ALT 0,0m. Len my pri hláškach číta v jednotkách mA. Keď dám mA číta m/s Keď dám m/s číta km/h Keď dám f/s číta m - tak to nechám nastavené tak. Asi to je poprehadzované (bug), len chcem vedieť či to nerobý aj druhým.
mhotar píše:Na 2.1 je třeba nahrát na kartu nové hlasové stopy. Bohužel CZ a SK jsem zatím nedal do kupy.
Oni idú v pohode len sú niejak navzájom poprehadzované stopy veličín. (nič zložité) Ale v 2.1 je aj viac hlasových stôp, len nechápem či to bol zámer alebo len chybka. Stačilo bi to v 2.1.1 opraviť.
Nastavenie spotreby kapacity (mAh) v 2.1 (zatiaľ to hlási v uzloch, ale merá to) pre FAS40-smart port Je to pre tých ako já čo som sa v tom nevedel vysomáriť. (vďaka lubo1) Názov si zvolte ľubovolne. (Capa)
Podobné je to aj pre el. výkon. P=U x I (W) U mňa (Powr)
Přílohy
screenshot-3.png (1.57 KiB) Zobrazeno 6201 x
screenshot-2.png (1.61 KiB) Zobrazeno 6222 x
screenshot-1.png (1.57 KiB) Zobrazeno 6222 x
Naposledy upravil(a) juraj.jurej dne ned 04.10.2015 11:42, celkem upraveno 2 x.
Nedal bi sa spraviť omedzený reset Telemetrie (všetkého) okrem spotreby? Ide o to, že potrebujem pristáť a niečo napr. doladiť a potom pokračovať v lete, ale chcem si dať reset (vario, stopky atď.) ale nie spotrebovanej kapacity. V tej chcem pokračovať. (vo v 2.1)
Jednoduchý Mix eliminujúc točivý moment vhodný hlavne pri silnejších pohonoch. V poslednom čase už dolaďujem modeli aj s takou tou maličkosťou. Ak je to dobre vyladené tak je to poznať a hlavne pri štarte (hode). Jedná sa o mix plynu do krídielok. (naklananie do prava proti točivému momentu bežných pohonov) Váhu a krivku si musí každý zvoliť osobne podla potreby. (pohonu) Krídielka sú na CH1 a CH5. Môžete to obmedziť iba na letový režim štart (to je iba na vás) ak používate let. režimy.
Přílohy
screenshot-7.png (2.27 KiB) Zobrazeno 6168 x
screenshot-6.png (1.74 KiB) Zobrazeno 6168 x
screenshot-5.png (2.27 KiB) Zobrazeno 6168 x
screenshot-4.png (1.81 KiB) Zobrazeno 6168 x
Naposledy upravil(a) juraj.jurej dne ned 04.10.2015 11:43, celkem upraveno 2 x.
lubo1 píše:reset timer1 + reset timer2 + reset timer3 + reset Alt ... a máš to. Iné asi resetovať nepotrebuješ..... odobratú kapacitu zresetuješ inoým LS
Tak som to nemyslel chcel som všetko resetnúť okrem tej spotreby. Ja merám často pri ladení pohonu aj Curr+, Powr+, Rpm+ a podobne. Ale keď to inak nepôjde tak ich budem musieť vypísať všetky.
Naposledy upravil(a) juraj.jurej dne ned 02.08.2015 21:17, celkem upraveno 1 x.
Troj polohové výchylky, keď jedna poloha je plynule regulovaná potenciometrom "S1" a vlastnou krivkou ktorá omedzuje hlavne minimálne výchylky. (aby sa nestalo, že ostanem bez riadenia) Rozsah regul. je u mňa 30-90% (Tento mix sa dá jednoducho použiť aj pre klapky a podobne)
Přílohy
screenshot-10.png (1.94 KiB) Zobrazeno 6127 x
screenshot-9.png (1.88 KiB) Zobrazeno 6127 x
screenshot-8.png (1.86 KiB) Zobrazeno 6127 x
screenshot-7.png (1.45 KiB) Zobrazeno 6127 x
Naposledy upravil(a) juraj.jurej dne ned 04.10.2015 11:44, celkem upraveno 2 x.
Aby sme sa rozumeli. Ty chceš za letu omedziť výchylky eleveonov (krídielok)? Alebo mix plynu do výškovky? Ten súbor my nejde otvoriť. (je to niejaký textový, ale nevadí)
Plynule omedzenie výchyliek krídielok (eleveonov) Omedzenie je v rozsahu 0-30 čo sa odrátava od váhy, takže min výchylky sú v príklade 20. (50-30=20) Rozsah omedzenia volíte krivkou C1. Váhu a rozsah si zvolte podla seba. Tým istým štýlom si to môžte dať aj na výškovku. (eleveony) s inou krivkou (rozsahom)
Přílohy
screenshot-5.png (1.46 KiB) Zobrazeno 6012 x
screenshot-4.png (1.33 KiB) Zobrazeno 6012 x
screenshot-2.png (1.52 KiB) Zobrazeno 6012 x
screenshot-1.png (1.59 KiB) Zobrazeno 6012 x
Naposledy upravil(a) juraj.jurej dne ned 04.10.2015 11:45, celkem upraveno 1 x.