Kam na dovolenou s RC vetronem
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Kam na dovolenou s RC vetronem
Doporucite kam na dovcu s RC větroněm (Proxima)? Blizko RC letiste, svah. Jsem z Ol kraje. ... Diky
Proxima II, Beta major 3m, Shark 6m, VSO-10 4m, Velox krill 80ccm, ocelot, minicorado .. Frsky Horus
- RomanSadilek
Re: Kam na dovolenou s RC vetronem
No vzít auto, stan, letadlo a někam na svah. To by bylo fajn.
- Luboš ZLÍN
- Kontaktovat uživatele:
YT: Lubos72cz | czlusa.rajce.idnes.cz
Raná , já zas Raná....
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
my vyrážíme do Horní Chřibské kousek od Varnsdorfu ( České Švýcarsko ).
No a hned vedle je UL letiště Chřibská. Musím ocenit vstřícný přístup správce letiště p. Frimla, na můj dotaz ohledně možnosti zalétání si na tomto letišti ihned reagoval s tím že to není problém.
No bohužel větroně nestačíme připravit, tedy to bude opět bez letadel. ale tam by ty možnosti byly.
Zdravím
Pavel
my vyrážíme do Horní Chřibské kousek od Varnsdorfu ( České Švýcarsko ).
No a hned vedle je UL letiště Chřibská. Musím ocenit vstřícný přístup správce letiště p. Frimla, na můj dotaz ohledně možnosti zalétání si na tomto letišti ihned reagoval s tím že to není problém.
No bohužel větroně nestačíme připravit, tedy to bude opět bez letadel. ale tam by ty možnosti byly.
Zdravím
Pavel
Chřibská je taky super , ubytování se tam určitě sežene , je kam chodit příroda krásná , lítání super.
Ženskou a děcka můžeš poslat do přírody a sám lítat.
http://www.mapy.cz/letecka?x=14.4714430 ... ibsk%C3%A1
Ženskou a děcka můžeš poslat do přírody a sám lítat.
http://www.mapy.cz/letecka?x=14.4714430 ... ibsk%C3%A1
Kam na dovolenou s RC vetronem Vysočina+Znojemsko
. .
Naposledy upravil(a) hrst dne ned 23.05.2021 8:38, celkem upraveno 1 x.
Na přelomu července a srpna jezdíme jako větší skupina (s kořeny před mnoha a mnoha lety v LMK Praha 4) do Strakonic, kde částečně obsazujeme dva kempy (tedy jeden z nich skoro celý). Okolo je řada míst na lítání - Strakonické letiště, záložní letiště Katovice, několik kopců podle směru větru, rybník pro hydroplány...
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu