Byli jste v Brně?
Byli jste v Brně?
Pokud jste byli v Brně, tak se Vás ptám co tomu říkáte a jestli se to vůbec dá nazvat veletrhem? Jezdíte na veletrhy taky nakupovat. Byl jsem v Brně prvně a připadalo mi to jako špatný žert.
Prave jsem dorazil z Brna. Na veletrhu jsem byl od stredy pracovne (mimo modelarinu), ale do modelarskeho pavilonu jsem samozrejme zasel.
To co jsem tam videl byl opravdu sok. Kratce receno naprosta ubohost a vysmech navstevnikum, kteri za tohle museli zaplatit vstupne.
Pro jistotu jsem se tam jeste zasel podivat dalsi den, abych se ujistil ze to nic, co jsem tam videl, bylo opravdu vsechno.
To co jsem tam videl byl opravdu sok. Kratce receno naprosta ubohost a vysmech navstevnikum, kteri za tohle museli zaplatit vstupne.
Pro jistotu jsem se tam jeste zasel podivat dalsi den, abych se ujistil ze to nic, co jsem tam videl, bylo opravdu vsechno.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:To byla fakt takova hruza? Ja mel za to, ze tu posledne bylo halsovani a dost lidi tam jednoznacne tvrdilo, ze Brno je mnohem lepsi, jak Letnany v Praze. Me teda Praha neprisla zadny zazrak.
No to me taky neprisla Praha jako zazrak a jel sem tam z Brna .... ale tohle bylo 5x veci bida
Taky mě letošní Brno zklamalo. Ještě že jsme hned ráno zajeli k Reichardům do Králova Pole pro bižuterii a nějaké přiímače a LiIonky.
MPJET, Alfa i Topmodel nám tam chyběli, ty stavební stroje ani eletrický parní vláček pro deti me nebere. Ještě, že jsem tam měl domluvené setkání a po veletrhu sme vybílili OBI v Komíně z Extruporu
Pokud tedy scháníte brňáci Depron, tak všechen je teď v DepronTeamu
Zítra napíšu na web článek a bude tam taky to, že přístí rok už do Brna nemusíme. A v 2010 zase zkusíme tu Prahu...
MPJET, Alfa i Topmodel nám tam chyběli, ty stavební stroje ani eletrický parní vláček pro deti me nebere. Ještě, že jsem tam měl domluvené setkání a po veletrhu sme vybílili OBI v Komíně z Extruporu
Pokud tedy scháníte brňáci Depron, tak všechen je teď v DepronTeamu
Zítra napíšu na web článek a bude tam taky to, že přístí rok už do Brna nemusíme. A v 2010 zase zkusíme tu Prahu...
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
- jakubjezik
Ahojte, nikdy jsem na žádném modelářském veletrhu nebyl, ale to, co jsem viděl v Brně, mi přišlo hodně slabé - teda pokud si nechcete koupit model Caterpillaru za 95.000,-
Chtěli jsme s kolegou vidět větroně, akrobaty, nakoupit nějaký potahový materiál, elektroniku - dohromady tam neměli vůbec nic! Kdo jezdíte na nějaké výstavy, co za něco stojí? Poraďte, kam se vydat příště. Na MODELY Brno mě zž určitě nikdo nedostane...