Přidám něco do mlýna na
téma podvozek. Jelikož při pokusech o trénink na úlohu Táč-táč (více zde:
http://joomla.rcbrno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=70:funcub-cup-2013&catid=1:images&Itemid=2) se originální podvozek neustále "rovnal", zvažoval jsem jak ho co nejjednodušeji a bez velkých úprav vyztužit. Inspiroval mne kolega, který tam dal ještě jeden drát. Ten připevnil elektrikářskými stahovacími páskami (říkám jim "bondovky"). Já je nahradil pomocí převlečených objímek, vyrobených z běžné Ms trubičky. Ta je zploštělá tak, aby do ní oba dva dráty šly lehce navléknout, a k jednomu drátu je připájena pomocí pájecí kapaliny a cínu. Tento způsob umožňuje, aby se druhý drát mohl posouvat. Pájeno střídavě na přidaném drátu a i na původním podvozku.
[album]5011[/album] [album]5012[/album]
Ty podložky, zajišťující kolečka, tam samozřejmě nebyly. A časem i ten pájený spoj lehce "povoluje".
I když to s tímto vláknem přímo nesouvisí, jedna úprava podvozku pro
INSPIRACI!Když jsem opravoval Pipera, který kamarád posílal již do popelnice, neboť prohlásil, že podruhé tu čínskou špejlařinu dohromady dávat nebude, řešil jsem i podvozek.
[album]5013[/album] [album]5014[/album] [album]5015[/album]
Původní konstrukce zbodovaného drátu (způsob svařování), háčků, gumiček se mi nelíbila. Inspiroval jsem se u ještě větších předloh, potom jsem prohledal zásuvky, a našel pružiny podle představy. Délka 60mm, vnější průměr 6mm, díra 3,2. Pružina je v pouzdru z Ms trubky, a je stlačována.
[album]5017[/album] [album]5016[/album] [album]5018[/album]
Vše ostatní je vyrobeno z komponent koupených v modelářské prodejně, moje strojní vybavení pro výrobu byla stojanová vrtačka, ruční vrtačka, bruska a el. pájka (oprava provedena léto 2014).