Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
V programu pro nastaveni kamery Mobius je moznost menit pomer stran 4:3 nebo 16:9 a taky PAL nebo NTSC. Z pameti ti nereknu kde, jsem na ceste do prace
Ano přesně tak pokud nedáš blbě plus tak se nic nestane. Takle má být konektor pro mobiuse, tak to zkus proměřit. Důležité jsou ty dvě černý jestli jsou na konektoru proklemovaný, pak to neposílá obraz. Mínus je zem tak se nic nestane a mělo by to běžet. Řešil jsem to taky a bylo to v těch uzeměních. V mobiusu jsem nic nenastavoval, obraz jde tak i tak jestli je tam 4:3 nebo 16:9 pal ntsc je jedno jde to i tak akorát je obraz dle nastavení deformovanej.
Přílohy
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Em, aha, tak tohle mám nějak jinak, já mám sice 4,5 spojené a vedou do - na tx, pak signál tx mám na 2 a + mám na jedničce. Ale nevim tedy, kam napojit tu pětku, co ti vede u pluska?
Ten nějak nemám kam dát - z tx mi vede jen +, - a signál
Takto to mám:
Přílohy
V.png (7.32 KiB) Zobrazeno 1812 x
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
Jo koukal jsem na to jak je vysílač napojenej, takže je předpoklad, že by to mělo jít na mínus a uzemněný je to v tom vysílači. Takže jedině vzít multimetr a propípnout kabel (konektor) Jestli jsou oba ty černý opravdu spojený a musí to jít. Je fakt, že tady mám jeden dělanej kabel vše je jak má být a prostě mne taky nejde na dalším jo, chtěl jsem najít ten původní co máš abych to proměřil a bohužel jsem ho zatím neodhalil.
napájení mobiusu tí jde? Pokud máš multimetr propípni mínus od baterky a mínus co jde na vstupu od videa jestli prochází, ale předpokádám, že by mělo. Protože na tý trojžíle co jde z vysílače máš plus 5v, mínus a video.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Ahojte! Chcel by som nastavovať Mobius telefonom. Zohnal som si USB OTG kabel pro Android do telefonu nainštaloval aplikáciu OTG Status na kartu previedol súbor "SYSCFG.TXT" a skúsil som to sprevázdkovať. Nefunguje to. Vie niekto prosím vás ako na to. Za radu vopred ďakujem.
ebay, banggood. na bangood dokonca predavajú aj čisto dosky s verziou 3, ktorá má ochranu voči prepätiu, majú ich aj v anglickom sklade - informácia pre takých šikovných, ako som ja, že pripojili mobius na 3s lipo... http://www.banggood.com/Replacement-Pri ... 18014.html
Telefon musí mať súbor, /system/etc/permissions/android.hardware.usb.host.xml môj ho nemá, ale dá sa doinštalovať. Ja som to aj našiel ako sa to robí len nemam na to odvahu aby som nepokazil telefon. Robil to už niekto?
sobi píše:ebay, banggood. na bangood dokonca predavajú aj čisto dosky s verziou 3, ktorá má ochranu voči prepätiu, majú ich aj v anglickom sklade - informácia pre takých šikovných, ako som ja, že pripojili mobius na 3s lipo... http://www.banggood.com/Replacement-Pri ... 18014.html
Nejsi sám. Při instalaci do auta jsem nějak pozapomněl na převodník napětí a taky to připojil na 12 V. Stane se.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky už jen elektry, LMS Beckov