Helimaniacs Team Brno IV
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno IV
Náklady jsou trochu vyšší, rozlepil se jeden list a je strhanej i druhej převod na ocase. A zkoušel jsem ocasní servo a zdá se mě v jednom místě trochu drhne. Tak že asi převod. Cena ND asi 4000,- a co je horší, musí se rozdělat skoro celej vrtulník.
A o nastavení ani nemluvím, to určitě bez pomoci nedám. Jsem zvědav kdy se té demontáži odhodlám, teď mám z toho strach a jsem hodně otrávenej. Poslední dobou mě docela děsí hromada ND a hrst šroubků.
Zlatá školka
Kdyby se to stalo na tvrdším povrchu....
Kdyby se to stalo na tvrdším povrchu....
Nevím jestli se nepletu, Ty máš Goblina? Taky se mě občas, naštěstí na zemi stalo, že byla asi moc dlouhá dráha vrtulky a gripy mě přeskočily na druhou stranu a sekla se vrtulka.
Nemám Goblina, mám TREXE550. Zrovna včera jsem zkracoval dráhu vrtulky a myslel jsem že je to už dobrý.
Ach jo tak jsem se překecal a ND jsem vyměnil a vrtulník je po mechanické stránce v kupě.
Asi ho budu potřebovat nastavit a to nechám zcela jistě zkušenějším technikům, kteří znají Spirita. Jak uvidíte, vy kterých se to týká, přijíždět k závoře modrý auto tak vězte, že na vás padl můj "Černý Petr"
Předem dík za vstřícnost 
Zeby o víkendu bylo veselo ?
Vitaj Digis. Nic si z toho nedelej, to ja taky poslal k zemi sveho milovaneho Carbonacka. Mimochodem jediny letuschopny stroj, protoze je v nem obycejny MICROBEAST.
Ted budu mit alespon 14 dni abstak, protoze prevody na slavne MKS DS92+ jsou jen v Cine.
Z ostatnich mych stroju jsou nyni diky SPIRITOVI jen polickove modely
Ted budu mit alespon 14 dni abstak, protoze prevody na slavne MKS DS92+ jsou jen v Cine.
Z ostatnich mych stroju jsou nyni diky SPIRITOVI jen polickove modely
Jedu k závoře ...
paveld píše:Jedu k závoře ...
Ať ti to lítá, jsem v práci. Zato zítra snad - až co počasí.
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
ST a ČT jsem ve šroubárně ale pá,so a ne - viz HLfimfárum 
Tak vrtulník je v sestaven. Vzhledem k tomu, že jsem nedělal nic s cyklikou asi to bude chtít jen překontrolovat před letem.
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
Já mám pochroumanou nožku taky opravenou a kříž zkrácený.
Jak bude chvilka půjdu si zase pohrát
.
Jak bude chvilka půjdu si zase pohrát
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
A pak už bude ten Tvůj krasavec kompletní? Rád bych ho viděl v akci.
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16