Hlídejte si na PayPalu časový limit 180 dnů
Re: Hlídejte si na PayPalu časový limit 180 dnů
budu si s paypalem psát ,jen mě zajímalo zda to někdo už řešil 
T-rex 550X, MZ-24pro
cdman píše:budu si s paypalem psát...
Pak sem napiš informace o tom jak to dopadlo a v čem přesně byl problém.
nakonec se povedlo spojit s prodejcem,zboží odeslal znovu a dnes jsem to přinesl z pošty tedy tohle dopadlo dobře ,ale moje komunikace s paypalem nic moc tedy alespon emailová ,4 různé (skoro stejné) dotazy a vždy jen automatická odpověď a že se do dvou dnů někdo ozve a nikdy se nikdo neozval ,tedy pořád netušim jestli to funguje tak jak má (180dní)
T-rex 550X, MZ-24pro
Uvítal bych informaci, která sice přímo nesouvisí s tímto vláknem, ale nemohu dohledat vlákno příhodnější.
Jakou máte zkušenost s rychlostí přepravy z evropského skladu Banggood ( http://eu.banggood.com/ )? Placeno samozřejmě PayPal účtem, ovšem moc jsem se nevyznal ve výběru způsobu přepravy, potažmo platby za ní a nechal jsem defaultní. Teď mám zásilku bez sledovacího čísla a potřeboval bych vědět, jak je na tom EU sklad s rychlostí přepravy. Odesláno již bylo. Z evropského skladu beru poprvé...
EDIT:
Nemusí to být pravidlem, ale EU sklad Banggood od objednávky po balík v ruce 12 dní.
Jakou máte zkušenost s rychlostí přepravy z evropského skladu Banggood ( http://eu.banggood.com/ )? Placeno samozřejmě PayPal účtem, ovšem moc jsem se nevyznal ve výběru způsobu přepravy, potažmo platby za ní a nechal jsem defaultní. Teď mám zásilku bez sledovacího čísla a potřeboval bych vědět, jak je na tom EU sklad s rychlostí přepravy. Odesláno již bylo. Z evropského skladu beru poprvé...
EDIT:
Nemusí to být pravidlem, ale EU sklad Banggood od objednávky po balík v ruce 12 dní.
Naposledy upravil(a) petrovo dne stř 21.10.2015 10:03, celkem upraveno 1 x.
Já bral dvě zásilky najednou jednu z EU a jednu přimo z BG a jak to dopadlo ? Přišlo to úplně stejně na den cca 14 dní. Navíc mám ale pocit, že se chlapci poslední dobou nějak výrazně horší v dodacích lhůtách. Předposlední zásilka skoro měsíc a poslední s trackingem ješte ani není v systému po 14 dnech. Když jsem s nimi chatoval, tak bla bla počasí, celní odbavení atd. Doufám, že tam Miloš při poslední návštěvě nějak neloboval. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Taky čekám na poslední zásilku z BG, tracking taky nemám a odesláno 8.9. Pro mě je to tak vlastně dobrá zpráva, že ostatním se to zpozdilo taky, jsem tedy v naději, že to ještě dorazí. V létě to ale chodilo parádně, to bylo za cca 14 dní doma.
ST píše:Já bral dvě zásilky najednou jednu z EU a jednu přimo z BG a jak to dopadlo ? Přišlo to úplně stejně na den cca 14 dní. Navíc mám ale pocit, že se chlapci poslední dobou nějak výrazně horší v dodacích lhůtách. Předposlední zásilka skoro měsíc a poslední s trackingem ješte ani není v systému po 14 dnech. Když jsem s nimi chatoval, tak bla bla počasí, celní odbavení atd. Doufám, že tam Miloš při poslední návštěvě nějak neloboval.
BG má asi opravdu nějaké problémy s doručením. Zásilka odeslaná 11.9. a při dnešní diskuzi s podporou úplně ta samá hláška s počasím a celním odbavením.
Jinak vždy všechny zásilky od něj z čínského skladu byly do 14 dní doma.
petrovo píše:Uvítal bych informaci, která sice přímo nesouvisí s tímto vláknem, ale nemohu dohledat vlákno příhodnější.
Poslední zásilka z BG-EU byla 13 dní, dřívější zásilky cca 10 dní.
Začíná "hloupá doba" na objednávky z Číny. Celkem jsem zapoměl si to uvědomit... Jaro, léto v pohodě (v srpnu dokonce zásilka došla do osmi dnů od odkliknutí objednávky!!!), ovšem začátek podzimu a celá zima - to je "boj s časem" doručení. Aktuálně mám na cestě dvě číny a jednu evropu, tak se nechám překvapit. U dvou trasovaných týden Unable to track. Navíc jedna zásilka přes Švédsko - tam nemám dobrou zkušenost (doba na hraně podání dispute u PayPal). No uvidíme jak se to vyvine. "Nevykrvácím" z toho a PayPal to notabene jistí.
Dík za informace.
EDIT:
No vida. Jen se člověk tady na fóru ozve, v zámoří bijí na poplach
-. 2015-10-16 20:49, 广州国际函件运营中心, 已收寄 . Čili Guangzhou mezinárodní středisko zásilku převzalo - další etapa tedy může následovat ... 
Dík za informace.
EDIT:
No vida. Jen se člověk tady na fóru ozve, v zámoří bijí na poplach
Tak! A mám ty srandičky "odměněné"... Minulý týden jsem jednu z objednávek omylem odklikl z Banggood a neuvědomil jsem si, že odkaz jde na Čínu! Samozřejmě měla být objednávka z důvodu ceny za zboží směřována správně na Evropský sklad. Nedopatřením jsem si nastavil ceny v Kč, které mám defaultně na Evropské stránce (Čínu pak v USD) - proto jsem se ani nedíval na adresu v adresním řádku Firefoxu (bóóóže, to jsem ale debil!).
Tak a co teď? Psal jsem před chvílí na zákaznické centrum Banggood, že bych chtěl objednávku stornovat. Od nich jde odpověď poměrně dlouho a uvítal bych proto, kdyby se tu ozval někdo, kdo podobný renonc už řešil.
Data k objednávce:
Placeno přes PayPal, zásilka má přiděleno sledovací číslo, ale je dle informací Not found, to by mohlo znamenat, že není odeslána.
Mám čekat na odpověď z Banggood, nebo hned zrušit platbu u PayPal a nechat si peníze převést hned na svůj účet (platební karta RB)?
Vůči Banggood by to odemne nebylo zrovna fér, ale hraju o čas než zásilku odešlou... Můj PayPal účet mi stále ještě umožňuje peníze vrátit - nebo alespoň tak jsem to pochopil ...
EDIT:
Teď jak se ve svém PayPal-u hrabu, tak mi připadá, že jsem to pochopil špatně a spíš mi zbývá podat Dispute, což ale nevím jestli by mi schválili, byl-li by balík již přepravován. Ufff, tak tahle objednávka mne asi přijde draho vzhledem k tomu, co je uvnitř a procentuelní ztráta značná, objednal-li bych správně z EU skladu...
Tak a co teď? Psal jsem před chvílí na zákaznické centrum Banggood, že bych chtěl objednávku stornovat. Od nich jde odpověď poměrně dlouho a uvítal bych proto, kdyby se tu ozval někdo, kdo podobný renonc už řešil.
Data k objednávce:
Placeno přes PayPal, zásilka má přiděleno sledovací číslo, ale je dle informací Not found, to by mohlo znamenat, že není odeslána.
Mám čekat na odpověď z Banggood, nebo hned zrušit platbu u PayPal a nechat si peníze převést hned na svůj účet (platební karta RB)?
Vůči Banggood by to odemne nebylo zrovna fér, ale hraju o čas než zásilku odešlou... Můj PayPal účet mi stále ještě umožňuje peníze vrátit - nebo alespoň tak jsem to pochopil ...
EDIT:
Teď jak se ve svém PayPal-u hrabu, tak mi připadá, že jsem to pochopil špatně a spíš mi zbývá podat Dispute, což ale nevím jestli by mi schválili, byl-li by balík již přepravován. Ufff, tak tahle objednávka mne asi přijde draho vzhledem k tomu, co je uvnitř a procentuelní ztráta značná, objednal-li bych správně z EU skladu...
Nakonec se mi nad ránem podařilo nakontaktovat člověka z Live chat, tak to sem hodím, kdyby se někdy někomu něco takového též přihodilo.
- Zásilku s přiděleným sledovacím číslem, byť stále ještě neodeslanou, stornovat nelze.
- Je však možno odmítnout převzetí na našem území.
- V tom případě však zaplatím cenu dopravy - 5.19 USD
Nějaké technické detaily jsem nestačil řešit. Teď mne to mrzí, ale písemnosti, ač s pomocí Google translator, jsou poměrně náročné - druhá strana moc pospíchá...
Jak se platí "pokuta" za dopravu a jestli vrácení peněz na účet si musím vyřídit sám u PayPal, to musím ještě zjistit.
EDIT:
Tak nakonec není co řešit - dnes mám vše doma bez tušených problémů či finančních ztrát...
- Zásilku s přiděleným sledovacím číslem, byť stále ještě neodeslanou, stornovat nelze.
- Je však možno odmítnout převzetí na našem území.
- V tom případě však zaplatím cenu dopravy - 5.19 USD
Nějaké technické detaily jsem nestačil řešit. Teď mne to mrzí, ale písemnosti, ač s pomocí Google translator, jsou poměrně náročné - druhá strana moc pospíchá...
Jak se platí "pokuta" za dopravu a jestli vrácení peněz na účet si musím vyřídit sám u PayPal, to musím ještě zjistit.
EDIT:
Tak nakonec není co řešit - dnes mám vše doma bez tušených problémů či finančních ztrát...
Naposledy upravil(a) petrovo dne čtv 29.10.2015 18:06, celkem upraveno 2 x.
Dne 9.10. jsem objednal z Goodluckbuy .... dnes doručeno.
Zásilky z BG odeslané 11.9. také dnes doručeny.
Zásilky z BG odeslané 11.9. také dnes doručeny.