Podvod nebo nevychovanost.

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepin

Re: Podvod nebo nevychovanost.

#91 Příspěvek od pepin »

František Koudelka píše:Ale ja nevedel kolik ta dobirka stoji, posilal sem balik pres celou republiku(dve zrcatka na auto) a platil sem 60kc(klasicke postovne, ne dobirka) Proto kdyz cena dilu je cca 50kc (kryci plech na riditka)tak me prisla nabidka 120kc prijatelna.

třeba si také myslel, že ti to bude moct poslat jen za 60 korun.
JosefSvejk

#92 Příspěvek od JosefSvejk »

Všechny potřebné údaje jsou uvedené přímo na balíku. Už to neřeš a příště jednoduše plať jen to, co chceš platit. Vidět hned v každém podvodníka není taky zrovna nejlepší. Ty jsi měl právě tu jedinečnou možnost, kterou ti dobírka poskytuje, že jsi NIC nemusel platit, pokud bys měl jakoukoliv pochybnost.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od František Koudelka »

Netvrdim ze je to hned podvodnik, stvalo me to ze neodpovidal a neuvedl duvod, ale kdyz sem mu dnes naspal ze napisi na bazos, odepsal hned ze cena 120kc za plech a zbytek dobirka, coz sem nevedel, mohl to aspon napsat hned a nedelat mrtveho brouka. Ano nemel to nikdo prebirat a mel sem mu napsat ze ta cena nesouhlasi a resit to, nemusel to byt umysl, ale jen nedorozumeni, ted uz to nikdo nevyresi. Nechci tu vypadat jako nekdo kdo hleda v kazdem podvodnika, to ne, kupoval sem vice veci, ne vzdy prislo vse uplne ok, ale taky neresim, mel sem si treba nechat vyfotit poradne urcity detail a podobne, opet moje chyba...kazdy by mel chybu priznat, ja mel v tomto pripade si vice hlidat komunikaci a trvat na potvrzeni ze prodavajici souhlasi s cenou, zda to bylo poslane umyslne, ci z nedorozumeni, uz nikdo nezjisti, dalsi vec je ze si jaksi nemuzu odskocit 2000km na postu a zjistit si cenu te urcite sluzby, pokud je dobirka za 170, tak je jasny ze mi to tezko posle za 120...nevedel sem to, vzdy sem posilal penize na ucty

Jinak na ten balik jsme koukali a myslim ze prave cena tam nebyla, mati mela uctenku z posty kde byla cena pri prevzeti, ale kolik byla dobirka a kolik zbozi sme nenasli
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
JosefSvejk

#94 Příspěvek od JosefSvejk »

Vymlouvat se v dnešní době na to, že bys musel jet zjišťovat cenu 2000 km daleko 8O ?
Schválně jsem si teď zjistil v ceníku ČP, že 174 Kč odpovídá dobírce s poukázkou C u balíku do ruky při nejmenší hmotnosti a rozměru. Samotný balík do ruky bez dobírky stojí 117 Kč.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od František Koudelka »

Kruci, Svejku, nesnaz tady udelat podvodnika ze me :D Ja ty prispevky pisu ne v rozcileni ale uplne v klidu, navic porad dokola opakuju ze beru svuj podil viny. Hned na zacatku vidim v tom ceniku platnost od 15.unora 2015. takze viditelne zdrazili. Ten muj balik za 60kc byl odeslan jeste pred timto datem....takze dalsi vec vysla najevo.

Melo to byt tak, ze sem si mel jit pro zasilku ja a kdyz bych videl ze je to vic nez ma, tak bych zjistil kde je problem, kolik je cena postovneho a kdyz bych videl ze je to tolik tak bych to vzal a hotovo.

A na nic se nevymlouvam, ja uz drive hledal ceny postovneho, ale na strankach posty sem se k tomu proste nedopracoval a vzdal sem to, za ten odkaz na Pdf diky, to si nekam ulozim, netusil sem ze se to zdrazilo o tolik, kdybych toto vedel tak bych nenabizel 120 ale vice, ale stejne tak to mohl napsat prodavajici, ze sem sem se zbalzil a ze ceny jsou takove a takove....Vsechny drivejsi obchody probihali tak, ze sme se proste bud dohodli nebo nedohodli a za tu cenu na ktere sme se dohodli mi to pordavajici poslal, ja mu zaplatil predem na ucet a nebylo co resit. Proto me tahle situace trochu rozhodila a jak vidim opravdu nema cenu se v tom vrtat dal, ja tu nekolikrat psal ze kdyz ta cena je takova jaka je tak to chapu, ale ted me teda vic stve ze sem sem vubec psal a chtel se podelit o moji sitaci ktera by treba mohla pomoci jinym. S prodavajicim sme to uzavrel a doufam ze az tady budu chtit od nekoho neco koupit tak mi nekdo nenapise tobe nic neprodam, si podvodnik
arda1
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od arda1 »

Nikdo z tebe nic nedělá ( a pokud by ti tu věc poslal za 120kč tak by vlastně víc utratil než vydělal i bez dobírky )- bohužel realita je taková že ceny pošty jsou takový, že opravdu dnes člověk zvažuje zda něco koupit a nechat si to poslat - Radek
ICQ 638556901
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od František Koudelka »

Ano, utratil by vic za postu, ale to ja sem nevedel. Mohl mi napsat posta stoji tolik a tolik..musite dat vic. Treba to nevedel a zjistil to az na poste, pak zase nemusel delat mrtveho brouka a mohl napsat ze to poslal, ale za tolik penez, protoze postovne bylo tolik a tolik... zase nerikam pul slova.

Z meho pohledu mi proste prisla zasilka za dvojnasobne penize bez vysvetleni. Az dnes kdy sem mu naspal ze napisi na bazos, mi najednou behem 15ti minut odepsal ze postovne stalo ...atd..nema smysl to dal rozepisovat. Napsal mi to ale az po tom co sem napsal ja dnes ten prvni prispevek sem, tim padem ano chapu, penize navic byly za postovne.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“