previjame axi 2808/24
previjame axi 2808/24
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 18:11, celkem upraveno 1 x.
mozno pomoze
http://tocna.jetady.net/?param=action_i ... ktromotoru
len si skopituj ten link neide to ako URL lebo tam je |
http://tocna.jetady.net/?param=action_i ... ktromotoru
len si skopituj ten link neide to ako URL lebo tam je |
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Re: previjame axi 2808/24
semir píše: ako klasicky cd motor
POZOR, klasice CDcko ma vetsinou 9 polovych nastavcu (civek) a 12 magnetickych polu. Ten Axik ma 12 polovych nastavcu a 14 magnetickych polu, takze se musi vinout jinak - schema LRK a pod. Ten popis vinuti na strankach "tocna..." je spravne, snad az na pouzitou terminologii, protoze to neni 12ti pol ale 14ti pol (je to vzdycky podle poctu polu MAGNETU, ne civek). Kdyz to navines jako CD (ABCABCABC) tak to urcite nebude chodit!
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Otázka: proč převíjíš AXI? Co vim tak modelmotors jsou dost vstřícný a když jim pošleš rozbitej motor tak ti ho dost levně spravěj (mě poslali novej motor i když šlo o dost banální věc ale kterou bych doma neudělal.).
Jinak počítej že asi nikdy líp než od modelmotors to neuděláš, to neni nějaká čína kde to čínan navine jakou má zrovna náladu. Takže počítej že to bude jen k horšímu.
Abych pravdu řek nevim jestli 4x24 nebo 4x6 (ale jiná možnost neni) ale co vim když sem doma dělal motory tak rozumný 6z je celkem málo, ale tam taky hraje roli dýlky drátu co tam na ve výsledku navineš. Jinak pokud tam AXI dává trojúhelník tak ví co dělá, i když já dával na motory hvězdu protože mi to regulátory líp braly (ale otázka jak moc dobře sem to dělal i když sem precizní). Takže když už si v tom tak bych tam navinul prostě co se v rozumné míře dá dá, teda podle toho na jakou konfiguraci to děláš (podle toho bych volil i celkový průřez drátů). Taky si dej bacha až to oholíš abys někde nanarušil povrch statoru, aby ti pak neprobíjely dráty.
Jinak teda na takovýhle hrátky bych si pořídil nějakou čínu a né kvalitního axika.
Jinak když si prohledáš tohle forum tak sem sem dával odkaz na obrázek kde sou kombinace možností navijení drátu na stator. Ted nejsem doma a nepomatuju se kam sem to uložil. bude to něco jako robertek.brevnov.net/files/......
Jinak počítej že asi nikdy líp než od modelmotors to neuděláš, to neni nějaká čína kde to čínan navine jakou má zrovna náladu. Takže počítej že to bude jen k horšímu.
Abych pravdu řek nevim jestli 4x24 nebo 4x6 (ale jiná možnost neni) ale co vim když sem doma dělal motory tak rozumný 6z je celkem málo, ale tam taky hraje roli dýlky drátu co tam na ve výsledku navineš. Jinak pokud tam AXI dává trojúhelník tak ví co dělá, i když já dával na motory hvězdu protože mi to regulátory líp braly (ale otázka jak moc dobře sem to dělal i když sem precizní). Takže když už si v tom tak bych tam navinul prostě co se v rozumné míře dá dá, teda podle toho na jakou konfiguraci to děláš (podle toho bych volil i celkový průřez drátů). Taky si dej bacha až to oholíš abys někde nanarušil povrch statoru, aby ti pak neprobíjely dráty.
Jinak teda na takovýhle hrátky bych si pořídil nějakou čínu a né kvalitního axika.
Jinak když si prohledáš tohle forum tak sem sem dával odkaz na obrázek kde sou kombinace možností navijení drátu na stator. Ted nejsem doma a nepomatuju se kam sem to uložil. bude to něco jako robertek.brevnov.net/files/......
Tieto info by ti mohli, hoci od konkurencie, pomôcť http://www.scorpionsystem.com/catalog/m ... -3008-28T/
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25