Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
zajimavy jsou i celkove parametry.. Wingspan: 1100mm Length: 888mm Flying Weight: 0.001g EDF: 70mm with 2700kv 2836 Gravitation Harnessing Device ESC: 45A w/UBEC Servo: 0.0009g x 4 Retracts: Servoless Electronic Type Note: Specs may vary as the actual jet has never been seen.
Includes: All Clearware Invisible Pilot Figure Invisible Instructions
Requires: Your own invisible 5~6 Channel TX/RX 2200mAh~2650mAh 0s Un-obtainium Battery
Omlouvám se ale taky mi to nedalo se nepodelit, Ráno přijdu do místního obchodu a vedoucí je za pokladnou, jdu platit a on říká dnes vše z 40 procentní slevou
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Mě dostal e-shop scooter-tuning (nakupoval jsem tam několikrát), přišel spam a tam že prý akce, pouze dnes ceny +10 procent na vše. Říkal jsem si překlep, to je sleva, kouknul jsemdo shopu a tam položky jako: původní cena 50,- Kč, dnes akce 55,- Kč. Říkal jsem si debilové, došlo mi to až za hodinu
Sice to není modelářské, ale třeba potěší: maps.google.com - mrkněte na levý spodní roh (bude fungovat asi jen dnes) www.mapy.cz - pokud se nic nestane, tak do vyhledávání místa napište puzzle www.com.google
25C pri kapacite 50Ah a 6S.. no, to nam dava krasnych 1250A a 27KW vykonu.. myslim, ze je to pro ten XT-90 konektor celkem vyzva ale nekdo to konecne vynaleznete a dejte to na trh a vsichni vam utrhaji ruce - myslim ze prvni v rade bude stat Elon Musk - misto pultunove vany pod auto mu do Tesly bude stacit dvacet tehle baterek, takze odhadem velikost a vaha kostky masla..
Tahle baterka už dávno existuje. Akorát se používá jen v nejdůležitějších armádních a vesmírných projektech. Pokud by se tato technologie "pustila" do běžného používání, znamenalo by to katastrofu pro ropný průmysl a následně by padlo hospodářství prakticky celého světa. Patent na tento akumulátor původně zakoupilo konsorcium firem OMV, Total, Gazprom a STS Chvojkovice Brod. Následně byl ale (určitě dobrovolně) odkoupen americkou vládou. Jasným důkazem je i razantní snížení ceny ropy v poslední době. Odkaz na stránky výrobce sem už v jiném vláknu dával uživatel automet.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.