Co to je za model,poradí někdo
Co to je za model,poradí někdo
Tak jsem dnes dostal RC auto jen nevím co to je za model,chybí mu servo řízení a příruba na výfuk.
Re: Co to je za model,poradí někdo
Jen vím,že je to pohon 4x4
zatim to vypada jako modra bugina.
Vice fotek kamo...sundej kabinu a nafot to
Vice fotek kamo...sundej kabinu a nafot to
Na vše mám SPEKTRUM :)
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
no ja som v koncoch, vyzera ze to bol svojho casu seriozny zavodny podvozok, napadlo ma dake hobao, ale nevidim nic co by sa tomu podobalo na googli.. na trhu je cez 20 vyrobcov 1/8 a toto vyzera byt niekolko generacii stare, takze pokial to niekto vyslovene nerozpozna, vidim to blede.
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
Tipnu si, že je to Nitro Buggy Reely podle této na bazaru
nejake reely ma ani nenapadlo
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
Presne...Reely...navic podezrele poskrabanej vyfuk. Presne to misto napisu sedi.
No...je to starej kousek.
No...je to starej kousek.
Na vše mám SPEKTRUM :)
Je to třeba starší kousek,ale nemusí jed špatně pokud jej dám do kupy.Zatím pouze hledám náhradní díly.Mému předešlému HPI 3,5 Trophy Buggy se to asi nevyrovná,ale to neva. Na to rekreační poježdění to bude stačit-V celku je dobře pevnostně řešen tak jsem zvědav
Jinak děkuji všem za nalezení rodokmene,moc mi to pomůže
Jinak děkuji všem za nalezení rodokmene,moc mi to pomůže
Tak dnes jsem dodal nové koleno výfuku a pokusil se o start motoru.Motor naskočí,ale je třeba je držet pod plynem.Celkově rozlazen. Při startu natáhnu nitro do karbecu a startnu-motor se rozjede na nízké a následně na vysoké otáčky pak postupně otáčky padají a musím tahat za plyn.
Nemáte někdo lék na vyladění bez nutnosti nastavení do nuly
Nemáte někdo lék na vyladění bez nutnosti nastavení do nuly