Lark píše:Jenže on chce po změně modelu dát napřed OFF. A až dodatečně to vysílání zapnout, a to pokud vím bez vyvnutí a nového zapnutí nejde. Na MC-20 určitě a na jiných HoTTech, si myslím, to bude stejné.
Jenže on (to jako já

) nechce po změně modelu dát napřed OFF. Já chci na počátku zapnutí vysílače dát OFF, pak přepnout model a zapnout ON. To znamená, že kdyby se mě vysílač v momentě, kdy volím druhý model, zeptal, zda chci po jeho volbě vysílat nebo ne (jako při jeho prvním zapnutí), tak by to bylo v poho. Jenže vysílač se nezeptá. Nápad jyrryho vyzkouším... Ale i kdyby to šlo tímto způsobem, je to dost komplikované - to už je snad jednodušší vysílač jednoduše vypnout a zapnout.
Edit: Jde vysílání zapnout opravdu volbou Base - TX Ctl - RN On/Off (jak jsem to mohl přehlédnout?

), ale je to na můj vkus opravdu trochu komplikované. To už je vypnutí a zapnutí snad jednodušší. No uvidím, na který způsob si zvyknu. Ale nic naplat, přišlo by mi logičtější, kdyby se vysílač po změně modelu sám zeptal, jestli vysílat nebo ne.