Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
Díky, 126g mi přijde normální stav pro tento typ rámu, takže to potvrzuje moje dosavadní postřehy.
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
HMW píše:"Vykuněný" EMAX250, 3D tisk dodal Arcicorsa - moc pěkná práce.
Jůůů, to je ale pěkná coptera
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Chlapi neštvěte mě. Já chci taky!
Člověk se s tím piplá, vrtá, řeže hliník, karbon, sklolaminát a pak si přijdete s tiskárnami a takové pěkné coptery z toho hned lezou
Pořád nad tím žasnu
Fakt paráda
Šiki
Šiki
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
siki píše:Chlapi neštvěte mě. Já chci taky!Člověk se s tím piplá, vrtá, řeže hliník, karbon, sklolaminát a pak si přijdete s tiskárnami a takové pěkné coptery z toho hned lezou
Pořád nad tím žasnu
Fakt paráda
Šiki
Stačí říci a já ti nějakou vytisknu
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
to:siki není problém ti to vyseknout a nemusíš se s tím pižlat 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Zdravim pani,
tak a moja 250 dostane novu PDB dosku od OverCrafta.
V strede sa pripaja MinimOsd nad neho ide NAZE32, resp. klony. Na doske je uz osadeny LC filter a buzzer. Vpredu a v zadu zo spodu su ledky. Vela ludi to urcite pozna ale ja teraz tesim
Budem musiet ale minimosd tam tak priletovat aby som ho mohol neskorsie aj preflesovat, asi pomocou nejakeho kablika.
tak a moja 250 dostane novu PDB dosku od OverCrafta.
V strede sa pripaja MinimOsd nad neho ide NAZE32, resp. klony. Na doske je uz osadeny LC filter a buzzer. Vpredu a v zadu zo spodu su ledky. Vela ludi to urcite pozna ale ja teraz tesim
Budem musiet ale minimosd tam tak priletovat aby som ho mohol neskorsie aj preflesovat, asi pomocou nejakeho kablika.
Pekná doska len je treba na ňu dávať pozor lebo škoda bude veliká 
- xxkarlosxx
Máte někdo dobrý tip na 4S motory? Moje jsem sice na 4S viděl fungovat,ale nějak to nechci pokoušet.. Zatím mám vyhlídnuté tyto:
http://www.helipal.com/storm-4s-power-upgrade-pack.html
Ale to je zase dálka..
http://www.helipal.com/storm-4s-power-upgrade-pack.html
Ale to je zase dálka..
Blade 130 x,Trex 150,Epic 280,VORTEX
Tigery MN1806 a 2206 se běžně používají na 4S (s 5" vrtulemi).
A co je cílem přechodu na 4s? Větší absolutní výkon anebo snaha o větší efektivitu pohonu při nižších proudech a tedy třeba prodloužení letu?
To totiž není z hlediska volby komponentů totéž...
Pro tu vyšší efektivitu je jasnou volbou něco s nižším kV, T-motor má přímo pro tento účel verzi 1806 kV1400 a její parametry na 4s nejsou bez zajímavosti...
Pokud je ale cílem nějaké brutální přetížení "na doraz", tak pak se přirozeně dá uvažovat i o použití motoru primárně cíleného na 3s.
To totiž není z hlediska volby komponentů totéž...
Pro tu vyšší efektivitu je jasnou volbou něco s nižším kV, T-motor má přímo pro tento účel verzi 1806 kV1400 a její parametry na 4s nejsou bez zajímavosti...
Pokud je ale cílem nějaké brutální přetížení "na doraz", tak pak se přirozeně dá uvažovat i o použití motoru primárně cíleného na 3s.
Začínám být doslova "zamilovaný" do DR6 Raceru a tak mi to nedalo a zkusil jsem si vytisknout ještě jeden kus zcela nekompromisním způsobem - víc odlehčený infill, vše tištěno z ABS, které má menší měrnou hmotnost než PLA atd.
Výsledek viz foto. Otevřeně z toho úplně odvázaný nejsem, trup se z ABS tiskne už dost blbě a vyžadoval tu a tam prolít řídkým vteříňákem, u nosného rámu jsem možná odlehčení trochu přehnal (ale možná ani ne, za vyzkoušení v letu to stojí) atd., nicméně kompletní rám na copter 250 za méně než 80g podle mě za pozornost stojí
Čistě materiálové náklady cca 50 korun, reálnou cenu je těžké posoudit, trvání tisku není malé a přeci jen se občas něco zkazí, ale každopádně přijatelné (v jednotkách stokorun).
Výsledek viz foto. Otevřeně z toho úplně odvázaný nejsem, trup se z ABS tiskne už dost blbě a vyžadoval tu a tam prolít řídkým vteříňákem, u nosného rámu jsem možná odlehčení trochu přehnal (ale možná ani ne, za vyzkoušení v letu to stojí) atd., nicméně kompletní rám na copter 250 za méně než 80g podle mě za pozornost stojí
Čistě materiálové náklady cca 50 korun, reálnou cenu je těžké posoudit, trvání tisku není malé a přeci jen se občas něco zkazí, ale každopádně přijatelné (v jednotkách stokorun).
Arcicorsa píše:Stačí říci a já ti nějakou vytisknu![]()
.
Tsisters píše:to:siki není problém ti to vyseknout a nemusíš se s tím pižlat
No teda chlapi, dík
Šiki
tomashr píše:Čistě materiálové náklady cca 50 korun, reálnou cenu je těžké posoudit, trvání tisku není malé a přeci jen se občas něco zkazí, ale každopádně přijatelné (v jednotkách stokorun).
No ty vole...
I když započítáš šrouby a takový ty věci kolem, tak je to furt pěknej rozpočet.
Já teď finišuju na CF rámu. Je to fakt pěkný a pevný, hmotnost taky není zlá. Je to naprosto ideálně přesně na chlup to co chci absolutně bez kompromisů.
Ale kupoval jsem na ebayi CF desky 20x30cm - 1mm 360Kč a deska 2mm 460Kč, pak frézování carbonu 500Kč, bižuterie = duralový sloupky a duralový šrouby, tlumení , všeho teda do foroty, jakože zbyde něco i do šuplete, ale za 900Kč. Celkem tedy 2220Kč
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Zdarec, uz ste koukali na na novou CC3D desku ????
http://www.banggood.com/OpenPilot-CC3D-Atom-Mini-CC3D-FPV-Flight-Controller-CC3D-EVO-p-970762.html
...hned sem si ji predobjednal ...
http://www.banggood.com/OpenPilot-CC3D-Atom-Mini-CC3D-FPV-Flight-Controller-CC3D-EVO-p-970762.html
...hned sem si ji predobjednal ...
Něco podobného už jsem někde viděl jako CC3D "Race", určitě rozšíření nabídky v tomto směru neuškodí
Ona se potřeba opravdu hodně miniaturizované desky objevit může a pak to bude šikovné...