RC modelář v TV

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.

pravidelný pořad o RC modelářství v TV

Ano
65
93%
Ne
5
7%

Celkem hlasů: 70

Zpráva
Autor
Penty

RC modelář v TV

#1 Příspěvek od Penty »

Kdo by chtěl, aby v TV byl pravidelný pořad o RC modelářství? Nevím jestli něco takového tady probíhalo, ale modelářství v TV mě chybí. Přitom je tam (v TV) tolik nezajímavých věcí a seriálů. Nevíte jestli je něco podobného na nějakém sat. kanále?
Naposledy upravil(a) Penty dne čtv 20.03.2008 18:14, celkem upraveno 1 x.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nakadah »

TV jede na serialech a hnojich typu eine kessel buntes, ale rozhodne bych takovy porad uvital. Technicke veci totiz nachazim jenom na Discovery. Nak
davidlet
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od davidlet »

NedÁvno jsem videl na ČT 1 NECO O MODELECH AKORÁT JSEM STIHMUL JENOM KONEC :wink:
DÁVAJ TAM SAMEJ FOTBAL A TENIS :roll:
lada

#4 Příspěvek od lada »

Myslím, že to hlasování je zbytečné, stejně jako když v parlamentu hlasují o zvednutí platu :D :D :D :D :D :D :D :D
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Mirek12 »

mrknul bych se 8)
BOBNM
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od BOBNM »

Ono je to těžký, ve všem jsou prachy.
Chtělo by to, aby někdo jezdil po akcí a vše zdokumentoval, ale kdo by to dělal. Bylo by to taky finančně náročný.
To si myslim já a je to pro širokou veřejnost nezajímavý.

Proto modelařina zůstane na dále v receptáři a v loskutákovi a nebo na nově ve zprávách, když se stane nějakej průser.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od blesk »

tak v naší regionální televizi se minimálně jedno ročně oběví záběry ze závodů RC autíček a minimálně jednou ze závodu RCEJ :-D
georg
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od georg »

Ano taky už jsem o tom uvažoval, proč můžou mít rybáři a všichni podobný, jen modelaři nic určo bych byl pro a třeba jezdit po různejch akcích to by bylo fajn. Ale je to jen sen obávám se :( .
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
hladas94
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od hladas94 »

by ten porad davali ve 4 v noci :D :D :D
blesk
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od blesk »

hladas94 píše:by ten porad davali ve 4 v noci :D :D :D

bych si i přistal :-D ještě že existují záznamová zařízení a archívy
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od petr-powder »

Když může být pořad o počítačových hrách a přitom se stále upozorňuje na to, jak jsou pro mládež návykové, tak proč by nemohl být i pořad o modelařině.

Jen to někdo musí vzít do ruky, zpracovat a pak se přihlásit s projektem do výběru nových pořadů. Každopádně to má šanci spíše naveřejnoprávní televizi v rámci populárně naučných pořadů. Mimochodem do stejné skupiny patří i ten pro pařmeny.
grifon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od grifon »

na Discovery science chodi casto, asi okolo 23 00 Remote madnes,
v utorok, stvrtok chodilo o 18 20 nieco o modeloch, reportaze, navody...
Icq 389-051-250
Kovboj

Re: RC modelář v TV

#13 Příspěvek od Kovboj »

Penty píše:Kdo by chtěl, aby v TV byl pravidelný pořad o RC modelářství? Nevím jestli něco takového tady probíhalo, ale modelářství v TV mě chybí. Přitom je tam (v TV) tolik nezajímavých věcí a seriálů. Nevíte jestli je něco podobného na nějakém sat. kanále?

Proč? Protože se o to nikdo nesnaží. Nemá cenu o tom mluvit a čekat až s tím 'někdo' začne.

Modelářů podle mě nebude tolik jako třeba rybářů, natož pak třeba příznivců fotbalu nebo fotbalu. Ale když se podívám kolik je poslední dobou v televizi turnajů v pokeru tak si myslím, že hráčů pokeru bude u nás podobně jako těch modelářů. Navíc myslím že hodně tomu pomáhá i Red Bul Race, řekl bych že hodně lidí po nich začalo létání o něco víc fascinovat.

Podle mě by měl pořad, kde by bylo něco ode všeho modelářství úspěch. Ale neomezoval bych to jen na RC, klidně kromě RC letadel, aut nebo lodí i vláčky, plastikové a papírové modely a tak...
davidlet
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od davidlet »

Já bych dotoho zahrnul vše spojené s letectvím
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Urcite. Take bych to spojil s "dospelackym" letectvim. Takovy porad tu chybi. A myslim, ze by zaujal i sirsi verejnost. Asi by chodil odpoledne, jako chodival treba jiz zminovany Game Page (o hrach).

Tou dobou chodi i ruzne zabavne soutezni hry pro deti atp. Problem je, ze CT je trochu zkostnately podnik a mistni "borci" se prilis do inovativnich veci nepousteji a kdyz se pusti, tak to vetsinou dopadne katastrofalne. Je to mizerne udelane a nudne. To ostatne plati i prave o tom poradu o gamesach.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“