Jakou outdor kameru
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Jakou outdor kameru
720p HD
1080p Full HD
Cislo udava pocet radku.
SJ4000 ma Full HD, tzn. 1080.
1080p Full HD
Cislo udava pocet radku.
SJ4000 ma Full HD, tzn. 1080.
Hosa:
A frekvence záznamu (=fps) znamená kolik snímků za sekundu uloží. Běžné je 30 fps, pro normální koukání to stačí, ale pokud bys chtěl dělat zpomalený záběr nějaké rychlé scény, je potřeba víc, aby to nebylo trhané (a právě tam je těch falešných 60 fps na prd).
A frekvence záznamu (=fps) znamená kolik snímků za sekundu uloží. Běžné je 30 fps, pro normální koukání to stačí, ale pokud bys chtěl dělat zpomalený záběr nějaké rychlé scény, je potřeba víc, aby to nebylo trhané (a právě tam je těch falešných 60 fps na prd).
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
Jj. Děkuji za ujasnění a asi je vybráno SJ4000 WiFi. Jen nevím, jestli bude fungovat wifi s Lumií 730, nebo je zbytečnost?
Na tu WiFi se moc nespolehej, je to fajn, ale neni to dokonaly. A samozrejme to zere vic baterku, aspon o chlup
Mne bohate staci ta verze bez WiFi. Displej tam je, tak vidim, co budu natacet.
Už jsem na 99% rozhodnut, že si ji objednán z banggoku s baterkou a tyčí, ale teď se mi dostal tento odkaz do makra http://www.makro.cz/aktualni-nabidka/ve ... ram/kamera
Je to no name a vypadá stejně, jako SJCAM 4000
Má ji někdo?
Je to no name a vypadá stejně, jako SJCAM 4000
Tak kamera SjCAM 4000 + příslušenství v kufříku + náhradní baterka, dnes objednáno. Uvidíme, kdy to dorazí.
hosa píše:Už jsem na 99% rozhodnut, že si ji objednán z banggoku s baterkou a tyčí, ale teď se mi dostal tento odkaz do makra http://www.makro.cz/aktualni-nabidka/ve ... ram/kamera
Je to no name a vypadá stejně, jako SJCAM 4000Má ji někdo?
Já se obávám, že to je právě plagiát SJCAM (ano, už jsme došli do bodu, kdy číňani kopírují i jiné číňany), kteréžto kopie dost často kvalitou obrazu za "originálem" dost zaostávaly. Bohužel prakticky není cesta, jak předem ověřit, zda je tohle zrovna jeden z těch podařených plagiátů anebo ten mizerný, fakt nevím, jak to poznat bez ověření.
Cena po slevě je celkem OK, o něco nižší, než se ty "noname" běžně prodávají a jelikož mi na 4 body pro tuto slevu stačí jeden běžný rodinný nákup a tedy ji mám vlastně automaticky aniž bych se nutil do nějakých zbytečných výdajů, tak v tomto ohledu je nabídka korektní.
Připojuji se k tomuto vláknu jen s tímto dotazem dostal jsem kameru 2MP HD Y2000 a to jen kameru beze všeho. Nemáte někdo manuál k této kameře.
Tak 17.3. jsem objednal kameru SJcam 4000wifi + další a dnes kamera dorazila s kufříkem, náhr. baterkou a hodinkami. Vše OK a bez poplatků. Čekám ještě nabíječku, vodotěs. pouzdro a monopod.
Takže SUPR.
Takže SUPR.
Zdravím, omlouvám se, at zbytečně nezakládám nové vlákno. Chtěl by jsem koupit outdorovou kameru jako je GoPro Hero 4 Black, ale nechce mi za to dát, takový šílení peníze
. Znáte něco podobního, jako je on za méně peněz?
Děkuji.
Graupner MX-12 HoTT, Beta 1400, Funcub 1400, T-Rex 450Pro
Jak jsem výše psal, tak mám krátkou dobu SJCAM 4000wifi. Kupoval na Banggood jen solo kameru, to byla zásadní chyba. Přes svátky jsem pobýval v Praze a tak jsem testoval. Můžu říci, že nemá chybu, jak foto, tak video. Video bylo z Strahovského kláštera a fotil jsem i na Gateway to space a taky dobrý. Musí se počítat, že snímky z blízka mají efekt rybího oka. Pozor na kopie i této značky. 
Jo to samozřejmě, mě jde o to snímací rychlost ve vyšší rozlišení. To asi bude jediná Hero 4 Black
Ale uvažuju o koupi SJ5000 bez wifiny, jen mi zas tam vadí display, kdyby to spadlo a rozbilo, tak nevím co s tím. Nejlépe mě stačí bez displaye a vše podívám až doma v klidu.
Jj. Nevím na co ji budeš používat, ale někde ve vlákně byla doporučena 5000covka s typem procesoru. Ten displej je ale dobrý! Podívej se na kamerov.cz.
No nejvíc to připojím na letadlo a qadrokoptéry. Proto se obávám s tím displayem, když to spadne.
Já počítám, že ji časem přidělám na 450 heli. Holá kamera s baterkou váží 58g. Dnes mi přišel vodotěsný ochranný kryt s ním kamera váží 137,84g. Myslím, že u 5000covky je displej standard a když s tím bouchneš, tak tam máš dost vystrčený objektiv. To je na zvážení.