Funtana X50 By me:)

Název této sekce snad mluví sám za sebe... odkazy na užitečné soubory, které se dají stáhnout. Prosím nic nelegálního...
Zpráva
Autor
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

Funtana X50 By me:)

#1 Příspěvek od Fuzzi »

Pokus o lietanie do hudby ospravedlnte kameramana :D

http://www.youtube.com/watch?v=sjk7q-RcB_A
Obrázek
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
Foxmeister
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Foxmeister »

Pěkný, povedlo se :) :wink:
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Bedřich »

Uuužo , báááájo všechno co znám prostě supr letadlo + muzika = nejveci nadhera sveta . ja to proste miluju :wink: este pekne ero no jo kdo umi umi :D
Naposledy upravil(a) Bedřich dne stř 19.03.2008 21:26, celkem upraveno 1 x.
kalvera
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od kalvera »

Nebolo to zléééé, s tou kamerou sa netráp ja to rodinu učím a učím a je to fuška.
EASY STAR, SWIFT II, BOOM MS Composit - stavia sa
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=178
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od XB8R »

Paráda a ten čtyřtakt éru moc sluší :-)
jarb
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jarb »

mooooc hezký..... :lol:
SrAjni

#7 Příspěvek od SrAjni »

mal by si si vybrat nejaku menej znamu hudbu toto je uz otrepane kazdy to pozna :?
inac celkom slusne :)
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Bazybarel
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Bazybarel »

Ten motor je supr, výbornej zvuk, to je fakt pořádnej 4T nářez, nějak mě ten zvuk 2taktu začíná štvát :? Až budu velkej, chci mít taky takový éro :roll: Zatím je mi jen 25, takže mám čas, ale může se stát, že takový éro bude mít dřív jeden ze 2 mých synů :lol: Ach jo.. Já ci taky... :D :D :D
matafakla

#9 Příspěvek od matafakla »

no pokial tie bodove vykruty boli schvalne chaoticke a nerovnomerne, ak si pri vykutoch schvalne nepouzival ani vyskovku ani smerovku a letel po krivke smerom dole (nie po priamke ako sa to zvykne), tak je to celkom fajn ;-)

inak ja ked som dostal prveho akrobata, lietal som podobne, dat kniple do krajnych poloh, pockat co to spravi a snazit sa to zrovnat skor ako to dopadne na zem (a to vsetko v bezpecnej vyske, samozrejme) ;-)

hudba ako na hokeji, divak sa musi za modelom otacat cely, hlavou pohnut nestaci.

inak, preco si nespravil ani jeden obrat kridelkami vpravo ? vzdy sa model toci dolava
s3030150

#10 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 19:10, celkem upraveno 2 x.
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fuzzi »

matafakla píše:no pokial tie bodove vykruty boli schvalne chaoticke a nerovnomerne, ak si pri vykutoch schvalne nepouzival ani vyskovku ani smerovku a letel po krivke smerom dole (nie po priamke ako sa to zvykne), tak je to celkom fajn ;-)

inak ja ked som dostal prveho akrobata, lietal som podobne, dat kniple do krajnych poloh, pockat co to spravi a snazit sa to zrovnat skor ako to dopadne na zem (a to vsetko v bezpecnej vyske, samozrejme) ;-)

hudba ako na hokeji, divak sa musi za modelom otacat cely, hlavou pohnut nestaci.

inak, preco si nespravil ani jeden obrat kridelkami vpravo ? vzdy sa model toci dolava

No preco do lava? lebo jedine do lava viem momentalne bezchybne davat aj smerovku aj vyskovku neviem preco ti to posobilo ze klesam pretoze tie obraty s vykrutmi su letene v jednej vyske ak to tak posobi na videu skoda pretoze v skutocnosti si drzim stale rovnaku vysku :)

keby ich robim do prava tak hned spadnem lebo by som nestihal do toho davat smerovku nemam to nacvicene.

Inak to ze tam ta smerovka v kazdom vykrute je je krasne vidiet vzdy ked stupam pri tom vykrute a to stupanie je plynule:)

"dat kniple do krajnych poloh, pockat co to spravi a snazit sa to zrovnat skor ako to dopadne na zem " na tomto soms a tiez trosku pousmial:D hovori ti neico pojem autorotacne prvky?:)

A dalsia vec ktoru na kamere neuvidite je vyska uz len ten nozak je leteny cca 2 metre nad zemou. Ty co maju skusenosti s filmovanim vedia o com hovorim.

Inak divak otacat cely hlavou nestaci to mi pride trochu humorne bol si niekedy na sutazi Free Style? ja som bol na majstrovstvach europy v Znojme a poviem ti ze som sa musel otacat tiez cely :D lenivost je svina co uz :D

treba to aj tak brat s rezervou hudba uz ostava mam namixovane 2 zostavy a toto bol prvy trening nie vsetky obraty mam este presne urcene dajte mi 2 mesiace a myslim ze rozdiel bude znatelny.:)
Obrázek
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
Eragon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Eragon »

No tak to bylo kruté. Nejvíc mě dostala ta šílená vývrtka. Měl sem pocit, že se to éro každou chvíly rozpadne. Škoda že nebyla vidět celá.
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
SrAjni

#13 Příspěvek od SrAjni »

matafakla píše:no pokial tie bodove vykruty boli schvalne chaoticke a nerovnomerne, ak si pri vykutoch schvalne nepouzival ani vyskovku ani smerovku a letel po krivke smerom dole (nie po priamke ako sa to zvykne), tak je to celkom fajn ;-)

vo vsetkom totalne suhlasim,
uz ten prvy 4 doby vykrut mal byt tak 3m nad zemou,takto vysoko nekde od veci to ani neni poriadne vidiet a neni to ono,
mas uplnu pravdu take sialene obraty ze das tie lopaty uplne nadoraz a pockas kolko krat sa to selijako zatoci je mozne urobit tak 2x za ten muzikal a nech to nejak efektivne vyzera....nechcem kritizovat ani nic podobne len hovorim svoj dojiem ze to bolo skor lietanie hociake a muzika bola len ako keby doprovod ktoreho si sa po prvej minute prestal drzat,prepac mal som z toho taky pocit.pri smutnych a pomalych pesnickach je najlepsie klesnut nizsie pekne sprawimt 360 vykrut vo vise pomalicky ho dostat do nozaku abo harrieru a potom sprawit velky dynamicky prechod na nejaku rytmicku pesnicku...
mozem skusit nacvicit i nieco ja len nvm ci to bude lepsie ako to tvoje.ja len hovorim svoj nazor tak ma nekamenujte pls :?
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
s3030150

#14 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 18:00, celkem upraveno 1 x.
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Fuzzi »

pani zatial som tu nevidel vase videa :) ta smerovka tam je ale na udraznie vysky pri maximalnej rychlosti jej staci malo a pri vykrute sa model nestaci ani vychylit mi chces povedat ze pri prvku kde stale robim vykruty si nedrzim vysku???(mimochodom prvok sa vola harrier rolls, pesnicka z piratov skaribiku). Chcem vidiet vase videa potom sa mozme o neicom rozpravat:) Lebo kritizuje sa velmi lahko a vie to kazdy vol :) Tak ako aj spekulovat o neicom co sme videli na videach na profesionalnej urovni. Zalet nieco podobne natoc to potom potom sa nazor da akceptovat ale pocuvat spekulacie ktore nie su podlozene nicim :D
Naposledy upravil(a) Fuzzi dne čtv 20.03.2008 15:55, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
Odpovědět

Zpět na „Download“