DJI - F305, F306, F308 Phantom 2 pokračování
Re: DJI - F305, F306, F308 Phantom 2 pokračování
hoši nechci moralizovat, ale zase se to tu rozjíždí úplně špatným směrem, proč dáváte moderátorovi podnět k tomu zasahovat a zase něco omezovat? a vytváříte nepřehledné téma plné sra*ek?
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
- JosefSvejk
Václav Procházka píše:
Stačí projet Youtube a narazíš na totální ujetiny, které autoři nedomýšlí.
Video, na které narazíš na youtube nepovažuješ za zveřejněné?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
- gardenroute
Souhlas Peto, ja se celkem snazim tady davat technicke věci k P2ce, ale jak je videt, málokoho to zajima, a radeji plka o nesmyslech, ktere sem apropo nepatri...hravec píše:hoši nechci moralizovat, ale zase se to tu rozjíždí úplně špatným směrem, proč dáváte moderátorovi podnět k tomu zasahovat a zase něco omezovat? a vytváříte nepřehledné téma plné sra*ek?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
- Stapaka
- Kontaktovat uživatele:
hravec píše:
funguje to dobře, proč by to mělo poškodit baterky? to nenabíjí současně všechny tři baterky, ale postupně, tedy to zdroj jistě utáhne... ( i když jde přinutit k nabíjení všech tří současně, ale není k tomu důvod, nic se tím nezrychlí)
Tohle by už mělo nabíjet všechny baterie najednou. Bude jen potřeba učinit dostatečná bezpečnostní zařízení, aby se majitel mohl při nabíjení vzdálit na delší dobu bez možnosti kontroly a případného zásahu
EDIT : zapomněl jsem přiložit obrázek
F 308 Phantom2;H3-3D;GoPro 4B; iOSD Mini; 7" LCD DVR/HD;
gardenroute píše:Souhlas Peto, ja se celkem snazim tady davat technicke věci k P2ce, ale jak je videt, málokoho to zajima, a radeji plka o nesmyslech, ktere sem apropo nepatri...
Hlavně mi přijde, že se tu objevily věci tak zjednodušené, až jsou spíše naprosto zavádějící... Pokud si projdete paragrafy, týkající se focení (a mimochodem dokument UOOZ, týkající se "dronů", to téměř doslova citoval), tak zjistíte, že na spoustu věcí žádné povolení nepotřebujete ani při zveřejnění, jinde ale naopak ano (a navíc ještě VELMI záleží na způsobu použití).
Tohle by bylo na hodně dlouhý rozbor, který by možná i stál za diskusi, ale přesun do jiného vlákna by byl velmi vhodný.
- JosefSvejk
tomashr píše:
Pokud si projdete paragrafy, týkající se focení (a mimochodem dokument UOOZ, týkající se "dronů", to téměř doslova citoval), tak zjistíte, že na spoustu věcí žádné povolení nepotřebujete ani při zveřejnění, jinde ale naopak ano (a navíc ještě VELMI záleží na způsobu použití).
Jen aby těch zavádějících informací ještě nepřibývalo, nejedná se spíš o dokument ÚOOÚ?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Děkuji - na konci fakt OÚ (osobní údaje). Moje chyba, kterou nehodlám nijak omlouvat, prostě jsem nemyslel 
.... to nenabíjí současně všechny tři baterky, ale postupně, tedy to zdroj jistě utáhne...
Tohle by už mělo nabíjet všechny baterie najednou....
Mohl by mě někdo objasnit 2 věci :
1.
jak funguje ta "obyčejná roztrojka" při postupném nabíjení tak abych u toho nemusel být?
Já ji používám na 2 baterie paralelně nabíjené. Trafo dá jen to co umí takže se proud na začátku dělí mezi obě baterie. V této fázi je nabíjecí čas dvojnásobný neboť teče do kařdé baterie 1/2 proudu. Je li baterie již v režimu balancování trafo v pohodě utáhne třeba 3 baterie a tam je pak čas stejný jako při solo nabíjení. Jen se mo občas stává že se nabíjení jedné z baterií náhodně přeruší . dělá vám to také?
2.
Jak funguje ta roztrojka s displejem hlídající napětí? Podle mne umí navíc jen omezit napětí při použití neoriginálního zdroje
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
tomashr píše:Děkuji - na konci fakt OÚ (osobní údaje). Moje chyba, kterou nehodlám nijak omlouvat, prostě jsem nemyslel
Hoši, běžte s tim už někam, tady je technické nikoli paranoidní vlákno, hledejte a najdete kam to patří, už tu na to vlákno je....
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Baterky do P2 se tady řeší, a nebo musím někam do jiného vlákna ?
- gardenroute
Řeší se tady, je to P2 vlákno...
Na jakou voltáž vám klesne baterka, když je vycucaná ? Kde je limit baterky, tak aby nedocházelo k jejímu poškozování ( ve V )?
- Stapaka
- Kontaktovat uživatele:
texmur píše:Jak funguje ta roztrojka s displejem hlídající napětí? Podle mne umí navíc jen omezit napětí při použití neoriginálního zdroje
Co se mi podařilo zjistit, tak by měla měřit nabíjení, baterii, píší o dvou úrovních nabíjení - ale nerozepisují jaké (pokud tím nemají na mysli použití originál a neoriginál nabíječky, no a pak jsou tam ještě v předu ty přepínače, kterými lze zřejmě vypnout kterýkoli prázdný nabíjecí konektor bez potřeby ho izolovat proti případnému zkratu ...
F 308 Phantom2;H3-3D;GoPro 4B; iOSD Mini; 7" LCD DVR/HD;
Ahoj jsem tu nováček, který má od vánoc Phantoma 2 Vison 2+, chci se zeptat zda někdo již nepoužil android aplikace pro zvýšení výkonu, které jsou popsané pod tímto videm...
www.youtube.com/watch?v=CzpJ_Cf1gw0
jinak přeji hezký den a jsem rád, že jsem se stal registrovaným členem této diskuze
www.youtube.com/watch?v=CzpJ_Cf1gw0
jinak přeji hezký den a jsem rád, že jsem se stal registrovaným členem této diskuze
- gardenroute
Vítej v klubu, spíše to dej do vlákna s Vision, kde možná najdeš více odpovědí, či řešení. Tady to je o "čistokrevném" Phantomu 2...kulix píše:Ahoj jsem tu nováček, který má od vánoc Phantoma 2 Vison 2+...
Jinak tady to řeší na RCG http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2197744, nebo na PhantomPilots http://www.phantompilots.com/viewtopic.php?f=27&t=20198