Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
To je jediná baterka, co měla kabely košer. Ostatní musely na operaci. tedy odstranit smršťovačku odpáskovat a přepájet kabely. Jinak ta zelená je prehistorická z nějakého vrtulníku. Má jen 10C, ale i po 5 letech ležení v šuplíku jede jako ostatní 35C baterky. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Jasný...
Mimochodem, zkoušel jste někdo lítat CC3D přes S.BUS (FrSky)? Někde jsem něco přečetl o možném problému s invertováním signálu pro NAZE32, tak mě zajímá jestli to s CC3D bude v pohodě chodit
Mimochodem, zkoušel jste někdo lítat CC3D přes S.BUS (FrSky)? Někde jsem něco přečetl o možném problému s invertováním signálu pro NAZE32, tak mě zajímá jestli to s CC3D bude v pohodě chodit
Zrovna SBUS je jediné "jednodrátové" připojení, které jsem s CC3D nezkusil, perfektně šlape jak PPM, tak (po doplnění stabilizátorem 3,3V) i DSM satelit.
Odhaduji, že SBUS pojede taky, na webu to docela rozebírají a přijde mi to možná testovanější a dokumentovanější než to, co mi šlape. Dej vědět výsledek, občas by se mi tato varianta taky mohla hodit
Odhaduji, že SBUS pojede taky, na webu to docela rozebírají a přijde mi to možná testovanější a dokumentovanější než to, co mi šlape. Dej vědět výsledek, občas by se mi tato varianta taky mohla hodit
SBUS na CC3D jsem vyřešili i ve vlákně cleanflightu.
A s klasickým openpilotem je SBUS naprosto bez problémů.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
A i kdyby potřeboval invertovat, invertor je otázka jednoho kabelu, tranzistoru a resistoru. Dělal jsem si ho samodomo pro sbus na openaero2 na KK 2.1.5
krtek2k píše:SBUS na CC3D jsem vyřešili i ve vlákně cleanflightu.
Když jsme u toho, představuje ve spojení s CC3D Cleanfligt nějakou reálnou výhodu proti Openpilot? Logika a komfort nastavování je tedy o řád horší, ale kdyby to mělo nějakou větší přidanou hodnotu, tak by se to asi dalo "zkousnout". Dotaz je přirozeně cílen v kontextu tohoto threadu, tedy pro poletování s copterem "250"...
Cleanflight ma autotune
vbalko píše:Cleanflight ma autotune
Pouze u nekterych PID controlleru - chce to overit vuci dokumentaci
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
...tak to se, myslim, autotune brzo dockas i u OpenPilota ... 
arachna píše:...tak to se, myslim, autotune brzo dockas i u OpenPilota ...
Dělá se i na OpenPilot? Vím že byli nějaké pokusy ale moc nedopadli.
...vsak oni to "dotahnou" kluci jedni usaty ...
konkurence je velkej motivator
konkurence je velkej motivator
tomashr píše:Tak takhle vypadá DR6 FPV racer kompletní... Hmotnost něco kolem 112g, nevím zcela přesně, váha ukázala 123g, ale už v tom mám CC3D a RX, takže přesnou váhu samotného výtisku nevím, moc se to od těch 112g lišit nebude.
Bohužel další testy se teď zpomalí, motory sice defakto mám (půjdou tam 2204, které teď mám v Peonu, objednané 1806 použiju jinde), ale o víkendu jsem mimo, takže čas bude asi asi až za týden
...tak dneska skutecne dorazil filament z HK ! Vcetne vikendu 5 dni ! To je fak super, jeste jednou diky za tip Tome !
Prave procitam vlakno o 3D tisku, tak treba jeste nasaju nejaky vychytavky nez to zacnu upravovat.
Kazdopadne tim, ze chci pouzit 6045 vrtule, tak se to bude muset prekopat cely. Jinak se to na HB nevejde
A nebo zkusim 5045 jestli to bude ok...
Ahoj Kluci,
už jsem to sice dával na FaceBook, ale pro ty co tam nejsou, tak to vrznu i sem. V neděli jsem rozchodil regulátory KISS v reverzním módu a až to trochu poladím, tak s tím půjde fakt dost blbnout. Příspěvek překopíruju, ať to nemusím přepisovat:
Tak už jsem to nemohl vydržet a přesto, že u nás lehce prší a docela fouká, musel jsem otestovat, jak chodí KISSy v reverzním módu. Letovně to není sice nic moc, ale trochu mě omlouvá, že to byly první baterky a na zahradě taky není zrovna moc místa. Nakonec z toho ale pár tažených Tic-Toc bylo Emotikona smile Chtělo by to kolem středu trochu zostřit křivku plynu, protože ty "mrtvé" otáčky jsou k ničemu a pak je to zase v oblasti visu hodně ostré. Na začátku videa než jsem si trochu zvyknul je vidět, že si do toho hodně hrabu...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bF0fl0Wjpes[/youtube]
už jsem to sice dával na FaceBook, ale pro ty co tam nejsou, tak to vrznu i sem. V neděli jsem rozchodil regulátory KISS v reverzním módu a až to trochu poladím, tak s tím půjde fakt dost blbnout. Příspěvek překopíruju, ať to nemusím přepisovat:
Tak už jsem to nemohl vydržet a přesto, že u nás lehce prší a docela fouká, musel jsem otestovat, jak chodí KISSy v reverzním módu. Letovně to není sice nic moc, ale trochu mě omlouvá, že to byly první baterky a na zahradě taky není zrovna moc místa. Nakonec z toho ale pár tažených Tic-Toc bylo Emotikona smile Chtělo by to kolem středu trochu zostřit křivku plynu, protože ty "mrtvé" otáčky jsou k ničemu a pak je to zase v oblasti visu hodně ostré. Na začátku videa než jsem si trochu zvyknul je vidět, že si do toho hodně hrabu...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bF0fl0Wjpes[/youtube]
A tady je jedno video z prvního FPV Race srazu u nás v Czech Heaven:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Nae_eOtexw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Nae_eOtexw[/youtube]
Hezký, když si to spočítám tak já budu lítat tak nejdřív za měsíc. Než se stáhne ta bílá srač---ka. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...