Va-MODEL:EXTRA 330SC

Letadla s motorem, kde se předpokládá trvalý běh motoru po celou dobu letu. Spalovací i elektro.
Zpráva
Autor
sarode
Kontaktovat uživatele:

Re: Va-MODEL:EXTRA 330SC

#16 Příspěvek od sarode »

DavidB píše:....aha tak uvidíme, já jim psal včera kdy znova naskladněj. Další várka dorazí na konci příštího týdne.

Dnes ráno jsem tam volal, jak to vypadá s mou objednávkou. Bylo mi řečeno, že je nemají skladem a že naskladní někdy koncem příštího týdne. Takže se mi nelíbilo, že po týdnu nejsou schopni poslat info, že nejsou skladem a nechají zákazníka čekat. Nevím jak ostatním, ale mě se jejich přístup nelíbí a proto jsem objednávku stornoval. :roll:
Všechno jde! Pouze chcíplá koza se musí táhnout. LOOP VA Models, Hawker Hurricane e25, DX7
Jardátor

#17 Příspěvek od Jardátor »

Nemůžeš být tak netrpělivý,spousta firem se ještě pořádně nerozjelo,pokud je hodně objednávek na nový model,nejde hned uspokojit všechny zákazníky.Počasí se už má zhoršovat,takže v klidu počkej,model bude bryzy na skladě,v pohodě ho sestavíš a s prvním jarním sluníčkem jdeš do luftu.Trpělivost růže přináší...nebo v tomto případě modely... :D
Tomisekc

#18 Příspěvek od Tomisekc »

Takže:
V utery sem byl na prodejne pro objednane veci na Extru a ze se zrovna kouknu jake barevne provedeni vemu..vyhrala tedy ta zluta....tak ze bych si jednu vzal hnedka.....

Bylo mi receno to same jak pisete...

Modely budou naskladneny nekdy v Patek pristiho tydne...
Maji uz mnohem lepsi nastriky nez dosavadni modely...

Modely byli vsechny pryc diky velke objednavce do Ruska... :evil:
Jardátor

Extra 330SC VA model

#19 Příspěvek od Jardátor »

Ahoj,já ji mám,stavěl jsem ji na jaře,je to moje velmi oblíbené éro pro nácvik akrobacie za barákem.Stavba je jednoduchá,na žádné záludnosti jsem nenarazil,jen ty dráty vyhoď a dej tam uhlík,jsou moc měkké a při divočejších obratech se prohne celé křídlo,a poku nemáš beton.plochu,dej si i větší kolečka. :D
LTZ400M
Kontaktovat uživatele:

Re: Extra 330SC VA model

#20 Příspěvek od LTZ400M »

Plochu máme asfaltovou,už jsem ji objednal.Už se těším na zálet,objednal jsem i tu výbavu "eko"tak uvidím jak to poletí :-)
Mig 3-Hacker,Dogfighter MPX,Revo vxl,Toro 900
LTZ400M
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od LTZ400M »

Tak Extra už dorazila,teď jen dokoupit maličkosti jako:uhlík do křídel,sadu pro zad.montáž motoru atd...Jen mě trošku překvapila "nekomunikace"výrobce.Objednával jsem tu verzi eco,ale potom jsem chtěl změnit regulátor kvůli BEC.Tak jsem volal na prodejnu cca 8x za den,ale bohužel žádná reakce.To u RC Factory,Azera,Hacker model atd... nebyl žádný problém.Třeba na prodejně byly zaneprázdněni přípravou na model hobby :-) O víkendu plánuji "stavbu" tak uvidím jak to dopadne
LTZ400M
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od LTZ400M »

Tak se pomalu blíží zálet :-)
Přílohy
image.jpg
image.jpg
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Vojc29 »

Tak konečně jsem natočil lehké video :)

https://www.youtube.com/watch?v=_HLC4Zs ... e=youtu.be
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Jardátor

#24 Příspěvek od Jardátor »

Budu si muset koupit taky Extru v barvě fialové,ta moje žlutá tak lítat neumí! :lol: Jinak videjko by to bylo hezké a pro spoustu budoucích majitelů inspirativní,čím jsi to točil,bohužel,ten obraz moc kvalitní není.ale tato extra je prima letadlo pro blbnutí za barákem,jsem s ní maximálně spokojen! :D
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Vojc29 »

No bohužel co dům dal :D čili foták nooo. Něvadí bude lepší brzy a zajímavější :)
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Odpovědět

Zpět na „Motorová letadla“