Jak bych měl a hlavně kde dovyvážit gimbal popřípadně samotnou kameru?
Problém mám při kalibraci kompasu "čumákem" dolů kdy se mi gimbal vypne a zůstane viset a už nenaskočí.
Mám DJI phantom 300 + gimbal Zenmuse H3-2D a SJCAM SJ4000.
oreb píše:Ahoj, mám stejné komponenty jako Ty a při " tanečku " mě to udělá také ale po tom naskočí. Před sezónou bych chtěl gimbal dovážit, tady na fóru se to už probíralo - motorky dostávají zabrat protože musí stále vyrovnávat tu nerovnováhu. Jinak doporučuji dovážit určitě gimbal. Nalepím tam kousek závaží s oboustrankou. Jak jsi tam dostal tu kamerku, taky jsi vyndal ten konektor na GoPro ?
kwap píše:Ok, zkusím to bez závaží a za foto budu rád. Po odfrézovaní je to OK nemáš strach, že se ti zapne wifina? Přece jenom jsou ty tlačítka blízko serva.
oreb píše:Tak zasílám slíbenou fotku SJ po odfrézování cca 1mm z hrany pro klasické zasunutí kamery. Po tomto zásahu tam jde kamerka dát po směru a mezi servem gimbalu a ovládáním na kamerce je dost místa, tak se to ani nedotýká a nemyslím si, že by se měla samovolně zapnout funkce wifi. O víkendu snad budu mít více času a pokusím se dovážit gimbal s kamerou, tak Ti dám vědět jak se to po úpravě chová. Jinak už jsi s tím něco točil ve vzduchu ? Video je u mě OK, jen když je záběr proti slunci, tak jsou ve videu takové rušivé čárky - určitě se to tady na fóru řešilo a měla by to spravit clona nad objektivem, třeba ze starého filmu.