Problem so vzlietanim quadry
- JosefSvejk
Re: Problem so vzlietanim quadry
Q450 je jednoznačně lepší než ten, který máš. Mám je doma taky oba, přešel jsem kvůli kameře s gimbalem. Pevnost těch plastových ramen je, dle mého názoru, větší než toho strašného a zbytečného mechanizmu s pružinkami.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Tak dnes som to vyskusal a pani ja LIETAM. boli to len zle nakalibrovane regle.
No a vcera piatok 13teho sa vyskytol dalsi problem. pri leteni v cca 10-15m vyske v priamom smere zrazu koptera zacala robit salta do pravej strany a zrutila sa k zemi. Ja osobne to pripisujem asi odtrhnutemu kabliku an motore,lebo som si vsimol jeden odtrhnuty od koncovky a su dost krehke na tychto motoroch,alebo zlomenej vrtuli. Presne zsitit to neviem,kedze po pade padla rovno na jedno z ramien,ktore zlomila,dalsie sa ohlo a polamalo vsetky vrtule a zlomilo jeden z uchztov motora. Vie mi niekto povedat ci sa daju na motor nejako tie original kabliky prepajkovat za nejake kvalitnejsie? pripadne co ine to mohlo sposobit? Predtym som lietal asi 10min uplne v pohode skusal som fail safe a vsetko slapalo ako ma.
Tie motory co mas, maju urcite tahane vodice rovno z vinuti. Preto su krehke a lamu sa.
Treba kupit nejake Sunnysky a podobne, ktore maju normalne silikonove kable.
Treba kupit nejake Sunnysky a podobne, ktore maju normalne silikonove kable.
a tie na tchto povodnych asi nijak zatial teda aspon na chvilku nezamenim ze? ci da sa to?
Na tvojom mieste tie motory vyhodim
. Su to proste crepy. Mal som nieco podobne a 2x po sebe som s nimi spadol asi z 30m. Asi tiez problem s kablami. Len som nespravil salto, ale quad sa zacal tocit okolo osi. Nastastie to dopadlo az moc dobre. Teraz mam Sunnysky na oboch quadoch a zatial som spokojny.
NO asi budem teda musiet len 60e sakra keby som vedel tak ten set ani nekupujem 
Kde si to kupoval?
z inzercie,ale tak cena bola good nato zetam bola naza aj s GPS