jyrry píše:Přesto jsi prohlásil že jediný Taranis to má vyřešené správně a ostatní blbě

Ony ty limity jsou docela zásadní věc jakmile se použijí mixy kde se výchylky sčítají, třeba Eclipse to beze studu sečetla a servo tlačila "za roh"...
Za roh to tahal i Optic6 i JR PCM9XII
Jiří, chytáš se slovíček jako právník, nebo stará pana.
Reagoval jsem na příspěvek Wasa "....(GR, FTB, Jeti? atd.....) ...." a samozřejmě jsem to myslel povšechně. Nejde se tady vyjadřovat jednotlivě ke všem vysílačům, pouze globálně, nebo některou značku a jeho model vysílače vynechat. Ono i těch pro většinu z nás exotů vysílačů je docela dost. Toho by se taky mohl NĚKDO chytit. Podstatné je, že funkce "limit" je něco jako bezpečnostní funkce. Pokud ale program vysílače tuto funkci nastavením třeba křivky poruší překročením jeho nastavené hodnoty, je to špatně a mělo by se to řešit. Blokování dveří výtahu taky neobcházíš uživatelským tlačítkem navíc. Jako elektrikář mám jistou profesionální deformaci k bezpečnostním prvkům, jsem na ně citlivější

, díky tomu ještě žiju.
A jak jsem pochopil, u Taranisu to vyřešené je, jen to najít. Myslím tím zachování nastaveného parametru funknce "limit". Pokud se pletu, tak mne klidně ukřižuj, to ještě přežiju

.