Hobbyking, sledování zásilek a tak podobně (pokračování)
Re: Hobbyking, sledování zásilek a tak podobně (pokračování)
Ja stále o balíčku z HK nic nevím. Odesláno 18.12. Mám to řešit nebo ještě cekat? Už je to 8-tydnu!
a proč se nezeptáš přímo hobbykingu?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Z Hobbyking mi napsali, ze to prošetři a ze to může trvat i dva měsíce než zásilka dorazí. Tak nezbývá než cekat[emoji20]
HobbyKing support je to nejhorší co jsem zažil. Jednou mi neposlali jedno servo tak jsem tam napsal, že v balení chybělo jedno servo. Přišel mail, že to není v žadným případě možný ať nafotím komplet balení všechno zvážím do posledního gramu atp. Tak jsem se na to vykašlal protože balení už bylo někde v popelnici tak mi to servo za 4 dolary za to nestálo.
Doufám, že ten balíček co čekám přijde nerad bych s nima zas něco řešil
Doufám, že ten balíček co čekám přijde nerad bych s nima zas něco řešil
Nakupoval náhodou někdo poslední dobou Afro regulátory v EU skladě. Potřeboval bych je co nejdřív a nevím jestli to ma smysl čekat az je naskladni a nebo objednat z činy. Občas do obchodu nakouknu a nikdy jsem je tam skladem ještě nevidel.
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Tady se dá vidět, jak naskladňují. Většinu lidi asi berou na BK, teď naposledy 2.2.2015.
Mám objednávku z mezinárodního skladu expedovanou 8.1. což je docela doba. Tak dlouho mi to od nich snad ještě nešlo. Poslední údaj je, že to bylo 15.1. odesláno do ČR (to samé se zobrazuje i přes T&T České pošty). Mám už to pomalu začít řešit? Ptát se na HK? Mám pocit, že jsem tady někde viděl, že spor na PayPal se dá místo původních 40 dní otevřít ještě déle. Je to tak?
Tak to bud ještě v klidu. Me se teprve včera zacala pohybovat zásilka odeslána 18.12. Tak 10.2. Převzato vymenovaci postou Praha.
Marek_Km píše:Mám objednávku z mezinárodního skladu expedovanou 8.1. což je docela doba. Tak dlouho mi to od nich snad ještě nešlo ... Mám už to pomalu začít řešit? Ptát se na HK? Mám pocit, že jsem tady někde viděl, že spor na PayPal se dá místo původních 40 dní otevřít ještě déle. Je to tak?
Ano 40 dnů už neplatí. V řadě případů totiž ani to nestačilo a je to obecný trend i z dřívější doby. Pokud se ti to zatím ještě ani jednou nestalo tak máš obrovské štěstí. Není totiž vůbec nic neobvyklého na tom, že se každý rok znovu a znovu mimo sezónu zvyšují počty případů kdy ta či ona zásilka od odeslání z Číny přijde do cíle třeba i za dva měsíce či dokonce později. PayPal pro lepší podporu kupujícím protáhl dobu kdy lze otevřít spor až na 180 dnů od provedení platby. Podrobnosti jsou v úvodním příspěvku jiného tématu viz tento odkaz. Takže zatím máš času habaděj.
Je fakt, že mám asi štěstí. Vždy mi to došlo v rozumném časovém úseku. Jediné, co mi kdysi nedošlo, bylo koupeno na Ebay kdysi dávno přes zprostředkovatele. Tehdy mi ta reklamace u nich neprošla kvůli nízké částce. Tak si na nich smlsla ČOI (na Tvůj návrh
) A v poslední době čekám na balíček od RC Flying (viewtopic.php?f=112&t=64859) a jsem zvědav, jestli dojde. Být Evropský sklad vybavený tak, jak mezinárodní, tak snad nemá konkurenci a odpadlo by zbytečné čekání. Třeba v neděli objednám a ve středu to mám doma...
Tak už došlo i na mě. Hobbyking shipped 7.2.2015 , SG na konci a nic na sledování, žádný info 8dní od odeslání.
Kamarád, hobbyking , shipped 10.2 , SG na konci , a už mu to ukazuje 12.2. odesláno do české republiky.
Teď mám smůlu zas já.
Kamarád, hobbyking , shipped 10.2 , SG na konci , a už mu to ukazuje 12.2. odesláno do české republiky.
Teď mám smůlu zas já.
Frsky X10S Carbon
Tak já zatím nejdelší čekačka na balík
21.12. objednáno a zaplaceno. Dneska konečně dorazil do ČR Další dva z 22.12. a 7.1. dorazily taky dneska 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Já 5.1. a stále nic ..
E: tak koukám na tracking ČP a už by to asi mělo být v čechách
Robinsson píše:Já 5.1. a stále nic ..
Asi ty naše balíky cestovaly společně. Včera na trackingu beze změny a dnes Praha.
Jen tak zčouhnu zásilku v aplikaci a koukám
Předání na vyměřovací poštu
Za pár dní to budou 2 měsíce, s tím šli asi fakt pěšky.
Doufám že mi ještě napáli výpalné...
Předání na vyměřovací poštu
Za pár dní to budou 2 měsíce, s tím šli asi fakt pěšky.
Doufám že mi ještě napáli výpalné...
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....