Startér na helinu

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
dafson

Re: Startér na helinu

#16 Příspěvek od dafson »

Tak nakonec jsem se rozhodl pro toto:
http://www.rcm.cz/hledat?q=.2675
A k tomu toto:

http://www.rcm.cz/produkt/Startovaci-hr ... cem-i26303
A napajet pres 12v baterii
Maxipes

#17 Příspěvek od Maxipes »

spojeni starteru a hridele je docela mizerny, nekolikrat mi to vylitlo, o souososti se neda ani bavit... Nakonec jsem to vyresil vyvrtanim diry do hlinikoveho dilu co drzi hridel a do te diry jsem primo nasrouboval vystupni hridel ze starteru. Dva cerviky z hlinikoveho dilu neutahuju a hridel jenom nasunu (plosku na hrideli jsem vybrousil az do konce). Takto to funguje suprove uz par let. Vrtani do hlinikoveho dilu jsem udelal obracene - vrtak do sveraku a hlinikovy dil do vrtacky, tim je zarucena slusna souosost. A do diry pro hridel jsem zalepil magnet aby hridel drzela zasunuta. Jestli bude zajem udelam nejakou fotku
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
dafson

#18 Příspěvek od dafson »

Ty jo tak to snad ne ja myslel ze tohle bude spolehlivy set plus baterie 12V plus power panel se zabudovanou pumpou zdirky pro zhaveni a vse v jednom kufru to jak rikas se mi bastlit teda nechce tak ze bych se zas nakonec ozval na ten inzerat se starterem align ale zas dalsi zvlast nabijeni.chtel jsem to mit v jednom.nabit baterii na 12v z toho brat starter pumpu a v pripade ze se vybije kompaktni zhavitko tak brat zhaveni z power panelu jako zalozni...-(
Maxipes

#19 Příspěvek od Maxipes »

zas tak pracny bastleni to neni. To nabijeni dalsi baterky nebude zas tak casty, vejde se do toho alignu nejaka 2200 mAh, tipuju ze to bude nabijeni tak 3x za sezonu. Ja pouzivam modry thunder tiger kufr i s nadrzi, mam v tom lionky z baterky z notebooku 3S4P 10 Ah, jede z toho i cerpadlo a nabijim tak 2 do roka s tim ze nabiju kolem 3 Ah. On ten starter nebezi moc dlouho a vykon taky moc nema, aby to melo nejakou extra spotrebu
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
dafson

#20 Příspěvek od dafson »

Stejne nakonec pujdu do toho z tech odkazu a uvidime jak to bude fungovat co jsem koukal na startovani na youtube tak vetsina pouziva ten cerveny starter thunder tiger co mam v tom odkazu tak snad to bude fachcit...nejak sem ni nechce jit do bazaroveho alignu..,
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“