La-7 2350mm
Re: La-7 2350mm
Múzu se zeptat jestli jsi a případně jak upravoval ty bandasky od aktivatoru aby jsi je připojil k podvozku a mohl je potom natlakovat. Potřeboval bych novou bandasku k eurokitu a nechce se mu kupovat. Pokud bych použil něco jako ty tak mám i větší zásobu vzduchu
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
hates píše:Múzu se zeptat jestli jsi a případně jak upravoval ty bandasky od aktivatoru aby jsi je připojil k podvozku a mohl je potom natlakovat. Potřeboval bych novou bandasku k eurokitu a nechce se mu kupovat. Pokud bych použil něco jako ty tak mám i větší zásobu vzduchu
do lavocky jsem pouzil od kamarada vysoustruzene dily,ale s jinym kamaradem jsme zkusili a funguje to a hlavne kamaradovi co nam dela tyhle prace usetrime trochu casu.Bandasku provrtas pres ventilekcca 5 vrtakem(to co cumi ven,tak ucvaknout klestema) pak v ruce vetsim vrtakem srazit hranku,abys mel rovne celo toho vystupu,pak velkou pajkou oletujes bandasku,potom matku M5 a kdyz mas tohle pripraveny,tak si tu maticku narazis na nejakou drevenou kulatinku a prilozis na bandasku a prohrejes ono se to pekne spoji,pripadne pridas cin a je to. kdyz to vystydne tak protahnes zavit a nasroubujes koncovku od FESTO. ja u mezka pouzil 90st. koleno. na 4mm hadicku to ma prave zavit M5 s tesnenim. vyzkouseno na 10Bar a drzi to.
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
A co binec v bandasce - spony, zbytky odvrtanyho ventilu? Nemáš obavy ze to vleti nekde do ventilu?
OK2WY
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
JirkaA píše:A co binec v bandasce - spony, zbytky odvrtanyho ventilu? Nemáš obavy ze to vleti nekde do ventilu?
priznam se ze nemam..
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
neválí se někomu doma servo HS 805? dneska budu dělat náhon klapek a potřeboval bych změřit jeden rozměr...
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:tobě už došly HS-422?
no to uz taky nemam..ale do tyhle potvurky koupim neco silnejsiho,nebudu to pokouset..
doubravka píše:... potřeboval bych změřit jeden rozměr...
stačí z obrázku?
tohle asi nenačteš... ? Já ne.
jyrry.webnode.cz
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
dneska jsem si pripravil praci na zitra,nahon pro klapky.zitra to v praci svarime tigem,odpoledne to zalepim do kridla.
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
tak zase maly pokrok. a kdyz uz jsem se vydesil kvuli vysoke hmotnosti,nastesti se ukazalo ze neumim vazit a nekde jsem prohadal kilo a pul,tak jsem si tu potvurku poskladal.a je fakt celkem velka,apon na stole v dilne.. 
Krása.....mě se ta Lavočka začíná líbit snad víc, než Tvoje Iveta....ale neříkej jí to!
A ten motor - to bude paráda.....škoda, že nemáš tlumič od P.F.
Držím palce a těším se na další foto, čao David
A ten motor - to bude paráda.....škoda, že nemáš tlumič od P.F.
Držím palce a těším se na další foto, čao David
jyrry.webnode.cz
- doubravka
- Kontaktovat uživatele: