Blade 450 X

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
stanikg

Re: Blade 450 X

#271 Příspěvek od stanikg »

asi mas zle nastavene reverzi beast x
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,
plechavec

#272 Příspěvek od plechavec »

stanikg píše:asi mas zle nastavene reverzi beast x

Ahoj.Tak pozeral som revers,ale všetko je nastavené na "N".Za chvíľu to idem vyskúšať na lúku.Dúfam,že som to dobre nastavil.Je to ozaj fuška zoradiť!!!
TomiXL

#273 Příspěvek od TomiXL »

Ak ti ide naopak cyklika a nic si nepreatavoval v prijimaci tak len treba prepnut reverz pre pitch.
Inak podla b400vky si to nenastavuj to ti nepomoze. Setove nastavenie je dobre a inym nastavenim (napr. Pre blade 400) len oblbnes riadiacu jednotku lebo hodnoty z vysielaca (napr d/r a expo) si riadiaca jednotka vylozi po svojom kedze ona ma nastavene svoje default hodnoty a nie je nastavena aby brala hodnoty z vysielaca. Ak by si to chcel skludnit tak to by si musel beaste nastavit aby ti bralo hodnoty z vysielaca resp to prepol priamo tam.
Stiahni si manual k 450x a nastav vysielac podla toho. Tam je to pekne popisane pre dx6i a aj zaciatocnik by to mal zvladnut.
Na 450 tku si potom zaves treningovy kriz a trenuj tak.
Tu najdes manual (na stranke napravo)
http://www.astramodel.cz/cz/katalog/bla ... 22703.html
TomiXL

#274 Příspěvek od TomiXL »

Podla manualu by si mal mat rudd a pitch na R
Odkial si? Ci ti na to nevieme kuknut osobne.
plechavec

#275 Příspěvek od plechavec »

TomiXL píše:Ak ti ide naopak cyklika a nic si nepreatavoval v prijimaci tak len treba prepnut reverz pre pitch.
Inak podla b400vky si to nenastavuj to ti nepomoze. Setove nastavenie je dobre a inym nastavenim (napr. Pre blade 400) len oblbnes riadiacu jednotku lebo hodnoty z vysielaca (napr d/r a expo) si riadiaca jednotka vylozi po svojom kedze ona ma nastavene svoje default hodnoty a nie je nastavena aby brala hodnoty z vysielaca. Ak by si to chcel skludnit tak to by si musel beaste nastavit aby ti bralo hodnoty z vysielaca resp to prepol priamo tam.
Stiahni si manual k 450x a nastav vysielac podla toho. Tam je to pekne popisane pre dx6i a aj zaciatocnik by to mal zvladnut.
Na 450 tku si potom zaves treningovy kriz a trenuj tak.
Tu najdes manual (na stranke napravo)
http://www.astramodel.cz/cz/katalog/bla ... 22703.html

Ahoj.Tak vytlačená strana 5.Dx6i nastavené podľa manuálu.Drž mi palce,idem s ním do lietania.Napíšem Ti,ako som dopadol/čo rozbil/.Ďakujem Ti za pomoc.Dokonca som si zobral dovolenku!
plechavec

#276 Příspěvek od plechavec »

TomiXL píše:Podla manualu by si mal mat rudd a pitch na R
Odkial si? Ci ti na to nevieme kuknut osobne.

Ďakujem som od Regensburgu-DE.A kde sa nachádzaš Ty?
TomiXL

#277 Příspěvek od TomiXL »

Tak to sa asi nestretneme. :) ja som z Popradu a pracujem v Kosiciach. Myslel som ze budes niekde v SR, ale nevadi mozno sa este niekto najde. Dost slovakov lieta aj v DE.
Pred letom si skontroluj ci ti chodi cyklika do spravnych stran a malo by to ist. Poloz to na hladky povrch a roztoc to pomaly aby si vydel ci bude drzat aj vrtulka a ked ano tak hura do vzduchu
plechavec

#278 Příspěvek od plechavec »

Tak som sa vrátil z "úspešného letu"/nič som nerozbil!Robí to stále to isté.Čím viac pridám plyn,tým viac do zeme/asi chce ísť do Austrálie/.Musím pozrieť Rudd a Pitch,či sú na R nastavené.Zajtra idem do Mníchova na výstavu a letecký deň.Beriem so sebou aj DIVOCHA,snáď mi tam niekto poradí/bude tam aj Blade/.Ešte raz ďakujem za pomoc a budem ťa informovať.Maj sa fajn.

Ahoj.Tak sa znovu ozývam.Blade 450 x ide výborne.Ale predsa mám problém.Spárovať Spektrum DX6i a AR7200BX.
Ono to spárujem,všetko OK.Povypínam a idem lietať.Asi 10 min.Vonku už nefunguje.Nespojí sa DX6i s AR7200BX.Zaujímavé,že v miestnosti áno,ale asi po 1 minúte.Keď ho raz spárujem,tak to ide bez problémov.Neviem si s tým poradiť.S prijímačom Orange to ide bez problémov do pár sekúnd,akurát nemá Beast X.
Díky za radu.
gobi

#279 Příspěvek od gobi »

zdar panove,zakoupil jsem novou verzy 450ky ,mate uz nekdo s verzi 2 zkusenost.
dik G.
EvzEn

#280 Příspěvek od EvzEn »

Vítej v klubu :)

Zkušenosti tady s ní asi zatím nikdo nezminoval..

Ale neboj se vlka nic, jde jen o první verzi s lepšími servy a šikmým ozubením hlavního kola ;)

Pročti si návod a hlavně nastavení, kup si simulátor a treningový kříž a huráá do světa helin ;)
gobi

#281 Příspěvek od gobi »

diky za uvitani,
tak jsem nevydrzel a dal dve baterky. No je to sila,mam neco naletano s blade 200srx ,ale tento stroj je velka zmena.
Dal jsem t.kriz a to bylo dobre rozhodnuti. Uz jenom ten zvuk me dostal.Trvalo mi 5 min. nez jsem to zvednul jak jsem se bal. Lita to dobre,zadne vybrace,ale asi budu muset ubrat na gyru ( mam 77% dle navodu),protoze pri pravotocive zatacce lehce zakmital ocas ( vodorovne).
Ted se musim zklidnit, trochu jsem se zapotil pri pristani.
hoj G.
EvzEn

#282 Příspěvek od EvzEn »

Být tebou mrknul bych nejdriv na napnutí řemenu, nezapomen, že je venku dost kosa, tak to muže ovlivnit..

Pokud je heli nová zkontroluj mechanické nastavení ocasu a až pak snižuj citlivost gyra.

Gratuluji k prvnímu letu :)
gobi

#283 Příspěvek od gobi »

heli je nova,
je pravda ,ze ta kosa na to ma vliv.Holt musim pockat az se otepli. O to dyl mi ten stroj vydrzi pohromade.
gobi

#284 Příspěvek od gobi »

Tak záhada kmitání vyřešena,ubral jsem gyro ze 77 na 70 a funguje to. (dx6i)
EvzEn

#285 Příspěvek od EvzEn »

Tak super, hlavně, že to funguje :)

Ale i tak mrkni na napnutí řemenu a jestli chodí mechanika řízení ocasu volně.. Potom, až bys přidal pořádně otáčky, mohlo by te to prekvapit :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“