Rušení od spalovacího motoru 26ccm
Re: Rušení od spalovacího motoru 26ccm
to Andelos: Proč to řešíš ve dvou vláknech současně?
Protože jsem byl do toho druhého odkázán a tady to prostě pokračuje. Pokud s tím má někdo problém, tak ať to tu smaže.
Andelos píše:Ten motor není nijak elektronicky spojený s RC elektronikou. Motor má své magneto, kterým si vyrábí vlastní energii.
Jj, jasně, sorry.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Tak jsem odstínil kabel ke svíčce, nic. Nakonec jsem vyměnil svíčku jak radil palci72 a ejhle, rušení bylo pryč. Vrátil jsem zpět starou svíčku, rušení bylo zpět. Takže problém vyřešen výměnou svíčky. Děkuji všem za cenné rady a za pomoc při řešení problému.
-
palci72
- Kontaktovat uživatele:
Stará sviečka zvykne biť už prerazená ale ešte ako tak funguje no preráža niekde vonku na izolátore a to spôsobuje sršanie a aj rušenie.....
Niekedy sa to objavovalo na starých škodovkách.....keď niekto s takýmto autom prešiel po ulici popod okná tak sa na zapnutom televízore objavilo zarušenie obrazu a aj zvuku.....Možno si na to niekto spomenie....
Niekedy sa to objavovalo na starých škodovkách.....keď niekto s takýmto autom prešiel po ulici popod okná tak sa na zapnutom televízore objavilo zarušenie obrazu a aj zvuku.....Možno si na to niekto spomenie....