[quote="tks"]Absolutně nechápu, co řešíš. Do siesty patří oběžka velikosti Axi 2208 (čínských 2826).
Riešim toto (siestu ešte nemám len o nej uvažujem) a je pôvodne stavaná na motor DC 400 a bez zásahu do trupu (vŕtania) to asi také jednoduché osadiť Čínou 28xx nieje. Napr. výrobca pri modely Pegasus to už riešil inak, ale to je už iná gondola.
Poraďte s vrtulí na SIESTU
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poraďte s vrtulí na SIESTU
Klasickú obežku sme tam veru nedostali, viď môj príspevok.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
TERAZKY píše:Klasickú obežku sme tam veru nedostali, viď môj príspevok.
Táto bi nevošla:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 000kv.html
Výkonovo na 3S s vr. 10x5 by to mohlo stačiť.
FrSky Tandem X20
Stavěl jsem dvě Siesty a v obou byla klasická činská oběžka 2826 (nějaká Turnigy). Pokud se člověk zamyslí, že motor musí být poměrně dost vyosený dolů (to je prostě fakt) a přepážku zalepí tak, aby kabely motoru šly po dně trupu a ještě k tomu pro jistotu odstraníš z vodičů od motoru ty tlusté silikonové bužírky a navlékneš tam jen tenkou smršťovačku, tak to docela v pohodě nainstaluješ. A pokud se to někomu nepodaří, tak v tom případě jsou možné jen tyto závěry*:
a) Je extrémně nešikovný,
b) Já jsem extrémně šikovný.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nehodící se škrtněte
a) Je extrémně nešikovný,
b) Já jsem extrémně šikovný.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nehodící se škrtněte
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Na Siestě jsem trochu zkrátil trup a použil kužel 36mm (vychází to těsně před ten jako větrací prolis, určitě by stačil i průměr 34mm), oběžka 28mm se pak vejde úplně luxusně včetně kabelů. Je potřeba vyrobit/koupit novou přepážku. Nějaké přehnané vyosení motoru nevypadá hezky, je mnohem jednoduší správné stoupání doladit mixováním výchylek kormidel při zapnutí motoru.
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
Hyperion s kónusom rady napr GS a nie je žiadny problém. Nemusíš potom riešiť neduhy čínskych motorov.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...