skor ako som zalozil tuto temu, presiel som vela prispevkov a stravil vela casu studovanim, kedze som sa pred 2 tyzdnami rozhodol "poskladat" nejakeho drona, a pred tym som o tom absolutne nikdy nic nepocul
Dospel som k DJI Phantom 2 + Zenmuse H3-2D + GoPro Hero 3+Silver edition + ochranne kryty na vrtule
Teraz este zhanam nejake FPV. Tento dron budem pouzivat iba na take "domace zuvanie" - doma na zahrade, obcas niekde na chate a podobne, co znamena, ze nepotrebujem nejake super riesenie.
Temu som zalozil, pretoze sa mi nepodarilo najst jednoznacnu odpoved. Je tu strasne vela inych prispevkov v jednej teme a je velmi casovo narocne to prestudovat komplet cele.
Chcel by som sa preto opytat, ci priblizne takyto nejaky vyber je podla vas dostacujuci ?
Kód: Vybrat vše
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__15295__5_8g_200mw_FPV_Wireless_AV_Tx_Rx_Set.html1. Aky bude priblizny dosah v metroch ?
2. Ak kupim 400mW, aky bude rozdiel v dosahu ?
3. Su postacujuce aj tie anteny, ktore su v baleni, alebo treba kupit ine (napr. DJI AVL58-anteny). Zvysi sa dosah ?
4. Mimochodom oplati sa mi investovat do setu DJI AVL58 ?
5. Aky je priemerny dosah Phantom 2 ? Kazdy pise inak .. 700m ?
6. Bude mozne k tomuto vysielacu pripojit aj nejaku inu externu kameru za par dollarov (v pripade, ze by som nechcel pouzivat GoPro) ?
7. Len pre istotu, kedze dron ani gimbal mi este nedorazili.. Dodava Zemnuse aj ten HDMI kabel na prepojenie FPV - GoPro ?
Monitor este nemam, zatial pouzijem, len nejaky jednoduchy zobrazovaci LCD, co som nasiel doma, neskor dokupim nieco lepsie, spolu s drziakom na ovladac.
Dakujem za kazdu odpoved.