Nevíte někdo, kde se dají sehnat kvalitnější šroubky na připevnění ramen ? Ty "Čínské originály" jsou bláto a dost se "žvýkají" hlavičky pro imbus. Ptám se protože se mi zatím nepodařilo nic najít..
Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce". http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz
ST píše:Jo pořád si to kalkuluju, jestli utopit peníze v nějakém bastlu a nebo koupit zrovna Discovery PRO. Zatím jsem v situaci, že teda fakt nevím .
Měl jsem taky TBS a gimbal Feiyutech, tu řídící desku jsem vrazil dovnitř coptery a gimbal přišrouboval napevno na rám, jak se dává Gopro. Bylo to bez jakýhokoliv tlumení. Video není nic moc, protože to bylo lítání na dohled bez FPV, ale jen pro příklad.
zdravim,chcem sa spytat ci je tu niekto na fore kto by vedel vyrezaat presnu kopiu TBS DISCO PRO pripadne kde a ako sa to da zohnat vyrobit ? mam zaujem o tento ram ale nemusi to byt original tbs.. dakujem za info
Procházím tohle vlákno docela pravidelně, a jediné co je tady k mání je překližková verze pro Discovery, která je ale tvarově lehce odlišná. Potom tady něco kutil Ancistrus z laminátu a kuprextitu , ale to bylo také jen Discovery.
Tady se dají stáhnout data pro vyřezání, ale kdo by to zvládl nevím. Možná by mohl mít Ancistrus1 nějaký kontakt. Každopádně bych o to měl asi taky zájem...
zskal píše:Tady se dají stáhnout data pro vyřezání, ale kdo by to zvládl nevím. Možná by mohl mít Ancistrus1 nějaký kontakt. Každopádně bych o to měl asi taky zájem...
Mám mám, to by neměl být problém Ale bez rozvodů... Jen z cuprextitu nebo uhlíku, ale zatím nic neslibuju, kolega nemá vůbec čas
Né, to nám tedy nestačí. Já si obkreslil svoje originál plata TBS, pro svoji potřebu a vyřezal z překližky. Pochopitelně to nebudu nikde šířit, abych neporušoval autorské práva. Já si spíš koupím originál TBS PRO. Jelikož se mi ta originální koncepce TBS Discovery líbí, tak když miluješ není co řešit.