Hitec AURORA-9 pokračování
Re: Hitec AURORA-9 pokračování
Eate otazka na origo vario . da sa nastavit na vysielacke jeho zapinanie a vypinanie na prepinac ? Skusal som to a nefacha mi to
graupner MZ-24
Jsou někde k sehnání potenciometry pro Auroru9? Popř. nějaká použitelná náhrada? Díky za info.
Spirit System (Spirit W1, GTR & others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Spirit Wave & JETI DS 12
habasek píše:Jsou někde k sehnání potenciometry pro Auroru9? Popř. nějaká použitelná náhrada? Díky za info.
Taky jsem to resil (viz par stranek zpatky), vyresil jsem to prohozenim potenciometru vadneho kniplu a bocniho ovladace, potenciometry jsou stejne.
A potenciometry jsou na prvni pohled stejne jako v servech (savox 1350, align 510, ...), hodnotu jsem nemeril, ale vzhledem k zapojeni by to melo byt relativne jedno.
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Díky, ten boční tam prohodím a stejně zkusím omrknout GES nebo GME.
Spirit System (Spirit W1, GTR & others)
Spirit Wave & JETI DS 12
Spirit Wave & JETI DS 12
Jestli ty potenciometry najdes tak sem prosim hod odkaz.
Po vymene to chce udelat kalibraci (i kdyz rozdil je relativne maly). Navod na servisni menu jsem tady taky nekde nasel a na prvni pokus docela v pohode. (drzet horni tri trimy dolu a zapnout, v menu vlastni se objevi servisni menu)
Po vymene to chce udelat kalibraci (i kdyz rozdil je relativne maly). Navod na servisni menu jsem tady taky nekde nasel a na prvni pokus docela v pohode. (drzet horni tri trimy dolu a zapnout, v menu vlastni se objevi servisni menu)
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Není tu někdo poblíž Hradce Králové, Mladé Boleslavi nebo v Brně kdo by měl telemetrickou ústřednu. Potřeboval bych otestovat Airspeed sensor, byl vyreklamovaný za nový (vynechával) a pořád to dělá tak nevím jestli shoda nahod nebo to nemůže být ustřednou
Jinak toto je celkem zajímavé nezajímal se o to někdo
http://vimeo.com/27987104
Jinak toto je celkem zajímavé nezajímal se o to někdo
http://vimeo.com/27987104
Zdravím, upozornění. Stalo se mi na přijímači optima 7, že se vyšlochtalo párovací tlačítko. Jedoduše řečeno, necvaká při stisku. Přijímač je rok v záruce a bylo mi řečeno přímo na prodejně rcm v pardubicích, že nemám nárok na reklamaci. Pelikáni zamítli. Prej je ochozený mechanicky. Koupil jsem si v elektrosoučástkách nové stejné tlačítko a kuchnul ho. Vevnitř je plechová žabka. Možná vybracema od benzínovýho motoru se to unavilo. Ale bacha na to. Kontrolovat! možná raději dva přijímače do letadla a zapojit vše do kříže. A hlavně sláva našim servisákům. Za neopravenej přijímač chtěj 80 kč a za opravenej 180. Takže beru neopravenej. za 10 kč jsem si koupil tlačítko a vyměním ho doma ....celková cena 90kč oprava + si to musíte udělat sámi

Naposledy upravil(a) ReznicMi dne sob 06.12.2014 20:38, celkem upraveno 2 x.
To jako přítelkyně reklamovala zimní boty po 14dnech používání.
Reklamaci ji zamítly, protože v těch botech chodila.
Ještě že nestály moc. Taky reklamovala kabelku že se ji po měsíci utrhhlo ucho, ta byla značková. Reklamace zamítnuta, protože v ní podle nich nosila těžké věci.
Takže já se nedivím ničemu...
Reklamaci ji zamítly, protože v těch botech chodila.
Ještě že nestály moc. Taky reklamovala kabelku že se ji po měsíci utrhhlo ucho, ta byla značková. Reklamace zamítnuta, protože v ní podle nich nosila těžké věci.
Takže já se nedivím ničemu...
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Jo no ale nikdy jsem se nesetkal s tím aby po mě někdo chtěl 80 kč za převzetí zboží když ti zamítnou záruční opravu. Prostě RCM pardubice a pelikáni mají asi host zákazníků když si toto můžou dovolit.
.... no jo další důvod si přijímače kupovat z HK. Měl jsem 3x FryskyDeltu (multiprotokol) co funguje s Hitecem a nikdy nebyl probém a hlavně 8 kanál stojí asi 420 kč.
co by ne... proc by meli ze sveho platit dopravu k tobe domu? 
Ahoj mám Auroru 9 něco přes půl roku a zatím jí používám s originálním softem ale přemýšlím o
koupení telemetrie tak mám pár otázek.
Dá se udělat aby vysílačka mluvila česky do sluchátek nebo přes hlasový modul ?
Je nějaká možnost po skončení letu si prohlédnout data z telemetrie když Aurora 9 nemá paměťovou kartu jako
9x ?
možná už se někdo ptal ale tohle téma je hooodně dlouhé
koupení telemetrie tak mám pár otázek.
Dá se udělat aby vysílačka mluvila česky do sluchátek nebo přes hlasový modul ?
Je nějaká možnost po skončení letu si prohlédnout data z telemetrie když Aurora 9 nemá paměťovou kartu jako
9x ?
možná už se někdo ptal ale tohle téma je hooodně dlouhé
T-rex 500 DFC, innovator md530
L-39 Black Horse
L-39 Black Horse
9x umí ukládat historii telemetrie?
MisterJ: Myslím, že bude nejlepší začít spořit na Jeti rádio.
MisterJ: Myslím, že bude nejlepší začít spořit na Jeti rádio.
myslel jsem že ano teď koukám že asi ne
T-rex 500 DFC, innovator md530
L-39 Black Horse
L-39 Black Horse
čus, hele když nastavíte například na kanál 2 a kanál 6 že budou serva výškovky (levá,pravá) a přiřadíte jim páčku výškovky a potom zapnete letové režimy například exponenciály na 50% + max výchylka na 90% a přepnete z normálu na tento režim zamrznou Vám poloviny výškovky? u me prostě výškovka přestane reagovat a začne, až přepnu na normál.
MisterJ píše:Dá se udělat aby vysílačka mluvila česky do sluchátek nebo přes hlasový modul ?
...
Ano, Gr/SJ Hott toto umí již nějakou dobu.
MisterJ píše:Je nějaká možnost po skončení letu si prohlédnout data z telemetrie...
Ano, Gr/SJ Hott toto umí již nějakou dobu.
ReznicMi píše:... u me prostě výškovka přestane reagovat a začne, až přepnu na normál.
Je čas změnit lokál... Já od Hitecu přešel (po Prizm7FM, EclipseFM, Eclipse/Assan a Eclipse/FrSky) a nelituju ani nevzpomínám.
jyrry.webnode.cz